За времето от 17 до 23 септември на територията на гр.Ловеч е проведена специализирана полицейска операция от служители на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч във връзка с неправилния престой и паркиране на МПС. Констатирани са общо 42 нарушения, за които са съставени 8 акта и 33 глоби с фиш.

На 21.09.2018г. около 18.10ч. на път I-3, в района на с. Петревене, лек автомобил „Форд“ управляван от гражданин на Р. Гърция е ударил внезапно излязлото на пътното платно 8-годишно момченце, жител на селото.  Детето е транспортирано за наблюдение в ловешката болница, а пробата за алкохол на водачът е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

На 24.09.2018г.около 18.45ч. на пътя Ловеч-Плевен, лек автомобил «Мазда» управляван  от 63-годишен мъж от с. Долно Белотинци е ударил движещия се пред него и спиращ в дясно извън пътя лек автомобил «Опел». В следствие на удара са пострадали 2 жени, които са пътували в «Мазда»- та и са откарани за преглед в ловешката болница. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.