Информация за собственика:

„Аукцион Мениджмънт“ ЕООД
Адрес регистрация:
Ловеч 5500
ул. „Христо Ботев“ 47А
ИК 110565209
ф.д. 466/2006 на Ловешки окръжен съд

Управител: Павлин Иванов
GSM: 0886 735213
E-mail: office@lovechtoday.eu
www.LovechToday.eu

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

7 коментара

 1. Вечв 5 години няма, кой да оправи огромната дупка на ул. Цар Освободител 70 – това лято имаше кърпене на дупки в близост до тази, но незнайно защо тази не толкова малка дупка на улицата се отбягва. Парадоксалното е, че на 150 метра от тази дупка живее кмета на Ловеч, но явно той не минава по тази улица и на него лично не му пречи(пука). Забелязал съм, че на ул Осъмска никога не се слагат спящи полицаи, както и бързо се оправят разни повреди по настилката. това ме навежда на мисълта, че ежедневата улица, по която той ходи на работа се ремонтира на момента, докато други огромни дефекти на настилката чакат с години и все „не стигат“ пари за тях – все пак това е редовното обяснение, когато нещо не се направи от общината.
  От научна гледна точка, явлението се нарича: ИЗБИРАТЕЛНА ПРОПУСКЛИВОСТ НА НОМЕНКЛАТУРНИЯ УПРАВЛЯВАЩ АПАРАТ.

 2. Защо е изтрито обръщението на „другаря“ Искрен Йотов заедно с коментарите-не е почтено за един почтен независим журналист или вече не е независим?Не ви прави чест г-н Иванов!!!Коригирайте се.

  1. Author

   Обръщението, което визирате, е свалено по волята на поръчителя на платеният от самия него агитационен материал. Не виждам драма, клиент да реши какво да прави с поръчаната и платена от самият него стока, услуга или продукт.

   Павлин Иванов
   „Ловеч днес“

 3. Казвам се Цветелина Вълчева и съм от гр. Ловеч.Искам да споделя моето разочарование от застрахователно дружество “ Виктория“ Оперираха ме от дискова херния,след 6 месеца,аз започнах работа. Последния ми болничен лист беше до 5. 04. 2014 гд.Днес, когато Ви пиша е 11. 05. 2014 гд. и все още не са ми изплатили застраховката.Питам Ви,правилно ли постъпва застрахователното дружество,защото аз не ги оправдавам ,а този,които не е стоял почти 2 месеца без пари,не може да ме разбере ,но аз искам тези,хора,които работят там да ми изплатят парично обещетение, заради психическото ми разтройство.Благодаря.

Вашият коментар