S.A.R.S. ще се върнат в Ловеч за ексклузивен и много специален концерт

Прочетено1795пъти

Втората вечер на Love CHange Music Festival  2017 (2 и 3 сеп.) приключи по-рано поради разразилата се силна буря над Ловеч. Любимците на родната публика – рок група S.A.R.S. от Сърбия, не успяха да се качат на сцената. Ръководството на Община Ловеч е провело разговори с групата и отложеният концерт ще се състои в Ловеч на нова дата със старите билети или гривни за вход.

В съобщение във Фейсбук организаторите на Love CHange Music Festival  пък съобщиха следното: „Работи се по обявяването на ексклузивен и много специален концерт на S.A.R.S.  в Ловеч, като подробностите ще станат ясни съвсем скоро. Благодарим за разбирането!“  

По-рано в неделя двама от музикантите на S.A.R.S. дадоха интервю за ловешките медии. Те разказаха, че българската публика се отличава с по-горещ темперамент от сръбската и заради това групата винаги се е раздавала докрай в България.

Преди дъжда се представиха македонският диджей DJAIKOVSKI с чаровната вокалистка  Rachel West. Преди тях публиката се наслади на добре подбрани БГ групи. Първи излязоха ловешката група. No Project Band. Последваха Plastic Bo, известната „Шкода“ от Велико Търново, и нашумелите покрай филма „Сляпата Вайша“ Kottarashky & The Rain Dogs.

Целият следобед парка в Бившата казарма беше пълно с младежи и млади семейства. Тази година са тях имаше много екстри – безплатно яздене на кон, работилници за децата, фотосесии, щандове със сувенири и други екстри. Двудневната изява премина при много добра организация и без произшествия.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/s-a-r-s-%d1%89%d0%b5-%d1%81%d0%b5-%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%bd%d0%b0%d1%82-%d0%b2-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b7%d0%b0-%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%b8/

5 коментара

Skip to comment form

 1. А тези, които нямат билет за 3, но искат да видят S.A.R.S – ще има ли опция да закупят билет ?

 2. На коя дата ще бъде

 3. Отново ли ще ни тормозите с тези децибели? Госпожо Кмет, при наличието на такива природни удобства, като поляните до бившия завод Балкан, до кога ще изпробвате търпението ни?

  1. Айде нека за два дни в годината ни „потормозят“ и нас, малкото останали жители на тоя умиращ град, в който са останали почти само деца и пенсионери.

   Във всички останали 363дни от годината може да се разхождате из централната градска пустиня, след 19;30, а ако толкова ви пречи – отидете си на село за въпросния уикенд.

   Надали ще има спасение за тоя град, ако всички са такива ограничени задръстеняци като Вас. 😉

 4. Чакаме ги с нетърпение !

%d блогъра харесват това: