На редакционният имейл получих писмо от Илия Опанов, в което се поставят въпроси към кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова и към Областния управител Георги Терзийски за използването на служебен автомобил за лични цели. Представям на вашето внимание както самото писмо, така и получения от Областен управител отговор:

Уважаеми Г-н Терзийски,

Г-жо Маринова,

Автомобилът от приложената снимка (Ауди А4 с ДКН ОВ 0001 ВМ) е със стикер на една от двете институции – Община Ловеч или Областен управител. Не съм сигурен на коя точно от двете, но вие знаете по-добре. Излишният адресат моля да ме извини. За същия модел, но ОВ 0002 ВВ помня, че беше на Областен управител. Бихте ли дали рационален отговор какво прави въпросният автомобил, шофиран от мустакат чичка-тарикат в спортно облекло на паркинга на магазин Билла в събота (11.08) по обяд? Очевидно не е свързано със служебните му задължения.

В случай, че автомобилът вече не е собственост на някоя от институциите, защо е още с обозначителен стикер? В случай, че все още е собственост на институция, следи ли се кой и за какво я използва или по отколешна българска традиция от социализма, шофьорът на другарите се приема за институция, а не за нискоквалифициран служител?

Бъдете здрави!

Поздрави,

Илия Опанов”

 

Ето и официалният отговор на Областен управител:

ДО

Г-Н ИЛИЯ ОПАНОВ

ОТНОСНО: Подаден сигнал за служебен автомобил

УВАЖАЕМИ Г-Н ОПАНОВ,

Излишният адресат в писмото, с което сте подали сигнал за служебен автомобил на паркинга на магазин Билла в събота, 11 август, е Областен управител.

Областна администрация не разполага с Ауди А4 с ДКН ОВ 0001 ВМ.

Това е и причината, поради която не мога да дам рационален отговор на нито един от поставените от Вас въпроси.

 

С уважение,

ГЕОРГИ ТЕРЗИЙСКИ

Областен управител

на област Ловеч”

6 коментара

  1. Е то това от Чичо Минчово време още, що плюете човека? Цялата ни община е те така!

  2. А бе пич! Ми те не ги спират тези коли! По цял ден си бръмчат! Не е само този

  3. Мустакатият чичко с боядисаната коса е Павлин Денчев…Шофьор на кметицата, който си паркира колата пред жилището си и си я ползва за лична с гориво на данъкоплатеца. Като всеки селянин в събота е отишъл до селото си и на връщане си е взел биричка… А ние си цапаме обувките по мръсната главна… Алооо кметицата?

Comments are closed.