27-годишен шофьор удари 71-годишна пешеходка, жената е откарана в тежко състояние в ловешката болница

Прочетено3110пъти

police220413171-годишна жена е откарана в болницата в Ловеч, след като е била ударена от лек автомобил, съобщават от ОД на МВР в Ловеч. Инцидентът е станал на 12 октомври около 20,00 часа на ул. „Д-р Съйко Съев“ / под надлеза/. Лек автомобил „Мерцедес – Ц 320“, управляван от 27-годишен мъж от Ловеч, при движение в посока към София, на прав участък застига движещата се в ляво по пътното платно 71-годишна пешеходка и я удря с предна дясна част на автомобила.

Пострадалата жена е откарана в болницата в Ловеч в тежко състояние. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, по случая е образувано досъдебно производство.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/27-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%be%d1%84%d1%8c%d0%be%d1%80-%d1%83%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%b8-71-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b5%d1%88%d0%b5%d1%85%d0%be/

10 коментара

Skip to comment form

 1. Съжалявам за жената, но какво прави на платното. Масово хората в Ловеч се движат по платното. На тях никога не им се прави забележка от полицаите. Знам, че ще кажете, че тротоарите са в отвратителен вид, но това не оправдава пешеходците.

  1. Много,ама много си права!

  2. Права си !!!! Но повечето жени и пешеходци не са шофьори и изобщо не се съобразяват с видимостта на колите и са безумно смели (глупави)… Особено на пешеходните пътеки-тръгват на сляпо, без изобщо да се огледат !!

  3. Не се зачитат нито тротоари, нито светофари. Аз съм виждала как пресичат на червено и колите спират, за да ги изчакат.

 2. Факт е, че за пешеходците няма правила! Те се мислят за безсмъртни! Закона трябва да се промени и да се спазва!

  1. А Вие не ходите ли пеш?

 3. За съжаление има много „АКО“ в коментарите. По този повод си задавам въпроса “ КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА, КАТ“, Колко акта са съставени за неправилно паркиране, спиране, превишена скорост. САМО ЗА ЕДИН ЧАС ОТ ДЕЙНОСТТА НА ЕДНА ПАТРУЛНА КОЛА ПО БУЛЕВАРДА В ГРАДА МОЖЕ ДА ИЗКАРА ЗАПЛАТИТЕ НА ЦЯЛОТО РПУ.

 4. Наистина, жалко за жената, ама наистина, защо се пише на прав участък….(вменяват вина на шофиралия), а какво тя е правила на платното – предвидено за МПС. Тя може в момента да е мръднала крачка встрани и така да е ударена….Защо никога не е виновен пешеходеца. Точно там пък тротоарите са слънце. Дано се оправи здравословно,

 5. Тодор Пеев, да ходя и спазвам правилата повече от необходимото!

 6. а какво да кажем за пешеходни переходи,никакви правила не се спазват.Аз пресичам с детска количка някои т.н.шофери даже скороста не намаляват,за голямо съжаление в това число влизат и жени,които със сигурност и майки,и аз говоря за центъра на града за бул. България.

%d блогъра харесват това: