gerbcarkva101113101000 лв дари общинската организация на ПП ГЕРБ в Летница за църквата „Св. Архангел Михаил” в с. Крушуна. Добрата вест донесе за празника лично народният представител и областен ръководител на партията Николай Нанков. Той бе поканен и присъства на храмовия празник, който тази година се проведе в двора на светата обител заради мащабния ремонт, който вече две години тече в храма.

Посрещнат като приятел от жителите на Крушуна, Николай Нанков разгледа строителните дейности, придружаван от общинския ръководител на ГЕРБ Андрей Моврадинов и кмета на селото Валентин Стойков. С тях бе и общинският градоначалник д-р Красимир Джонев.

До момента 10 000 лв са отпуснати да възраждане на нашата църква от Светия Синод, други 2000 лв са дарение. Има нужда от още средства, за да напреднем, обясни загрижен кметът на Крушуна преди да научи добрата новина, че ГЕРБ за пореден път ще предостави средства от субсидията си за общото благо на крушунци. Те пък от своя страна с аплодисменти приеха вестта за щедрия жест.

gerbcarkva1011133На празника днес присъстваха жителите на цялото село, прочуло се последните години с приказните красоти на Крушунските водопади. Днес в селището, придобило курортен облик, вече има изграден туристически комплекс с басейн, строят се два хотела, а много жители разширяват къщите си с цел да ги превърнат в места за отдих на туристите.

След празничната литургия в двора на храма, отслужена от отец Валентин Китов, щедрите дарители в лицето на ПП ГЕРБ и местния бизнесмен Димитър Мачуганов дадоха курбан за здраве и благоденствие на своите съграждани, за мир и хармония в цялата община.

По-късно народният представител Николай Нанков, общинския ръководител на партията Андрей Моврадинов и общинският кмет Джонев разгледаха плувния комплекс. Те посетиха и местния клуб на пенсионера, където отново с финансовото участие на ГЕРБ ще се изгради навес пред входа, за да се избегнат снегонавявания и хората да се чувстват спокойни да посещават своето си място в селото през зимата.

4 коментара

  1. Благодаря за линка Данчо – направи деня ми идея по-усмихнат.
    По темата:
    Идеята – нека останат тия, за да не дойдат ония/тия са платени, ние не/ може да мине само пред индивиди с интелекта на средностатистическа хлебарка.
    Колко години робство ни трябват още, осъзнайте факта – няма лесен начин на смяна на системата. Кое точно се случва демократично освен, че все още не преследват за слушане на Битълс и радио “Свободна” Европа
    Тия не са срещу ония – с тях са, за нас остава театъра
    Няма нови лица и лидери – само бушони и марионетки
    Принца на бял кон няма да дойде да ни оправи – а да ни зароби
    Няма готова рецепта за премахване на синьо-червената ляво-дясно-центристка заблуда

    Ние трябва да застанем зад студентите и всички излизащи с чисти сърца на протестите /в това число визирам и себе си/, за да не го направят ПП /партийните подлоги/.
    А това че герберастите са откъснали нищожна сума за ПР от щедрата субсидия, която всички ние им плащаме всеки месец мога да нарека само наглост и безочие.

    Целия текст в превод:
    Параноята процъфтява,
    PR излъчванията ще се възстановят,
    те ще се опитат да ни пробутат дрога, която ще ни държи постоянно оглупели,
    и ще се надяват, че никога няма да видим истината…
    (затова елате!)

    Още едно обещание, още веднъж засято,
    още едни пакетирани лъжи, които да ни държат в плен на алчността,
    и всичките зелени зони увити около умовете ни
    и безкрайна червена лента, за да държат истината на сигурно.
    (затова елате!)

    Те няма да ни принудят,
    те ще престанат да ни деградират,
    те няма да ни контролират,
    ние ще сме победители,
    затова елате!

    Постоянно сменящ се контрол на мисълта,
    елате, нека революцията си каже думата.
    Ако можехте да превключите ключа и да отворите вашето трето око
    щяхте да видите, че ние никога не трябва да се страхуваме да умрем.
    (затова елате!)

    Вдигнете се и нека да си върнем силата,
    време е дебелите котараци да получат инфаркт,
    знаете, че тяхното време е към края си,
    трябва да се обединим и да видим как се вдига флага ни.
    (затова елате!)

    Те няма да ни принудят,
    те ще престанат да ни деградират,
    те няма да ни контролират,
    ние ще сме победители,
    затова елате!

    (Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей! Хей!)

    Те няма да ни принудят,
    те ще престанат да ни деградират,
    те няма да ни контролират,
    ние ще сме победители,
    затова елате!
    http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=280342

  2. ” kukuriak каза:
    Студентите са там да учат. Като искат промяна да кажат каква, а не шепа платени хора да пречат на останалата многохилядна армия младежи и девойки, които искат да станат професионалисти в различните области. Оставката не е промяна.”

    Хей, Кукуряко, братко, събуди се! Студентите не само казаха / пяха/, КАКВО ИСКАТ, но ти май заспал зимен сън и нито си чул, нито си разбрал:

    “Надигнете се и си върнете обратно властта. Време е оялите се политици да получат „инфаркт”. Знаете, че на времето им иде края! Трябва да се обединим и да видим знамето си издигнато, така че…хайде! Няма да им позволим да ни насилят! Няма да им позволим да ни деградират! Няма да ни контролират! Ние ще сме победители! Така че, хайде!”

    https://www.youtube.com/watch?v=fJrGo92Qwk0

  3. Студентите са там да учат. Като искат промяна да кажат каква, а не шепа платени хора да пречат на останалата многохилядна армия младежи и девойки, които искат да станат професионалисти в различните области. Оставката не е промяна. Какво, Бойко Борисов ли да се върне? Стачките и окупациите вън от вузовете. Кой ще плаща тези финансови загуби от окупацията сега? Ние.На нашите гърбове.

  4. “Изказахме негативно мнение относно каквито и да било надежди за реформиране на БСП или за проевропейска активност на ГЕРБ заради прекалено силната им зависимост от чисто корупционни практики. Всъщност казахме пред посланика, че настоящото Народно събрание не включва реална опозиция и в него няма нито една действително приемлива за обществения интерес партия. На практика в България се е стигнало до почти абсурдното положение една по същество феодална партия на едри картелни собственици да си присвоява лява реторика, съюзявайки се с екстремни националисти и псевдолиберално движение, в Парламента да има фалшива опозиция със същия постокомунистически произход като АТАКА, БСП и ДПС, а извън пленарната зала да става почти невъзможно обединение на християндемократи, лявоцентристи и природозащитници в името вече не на отделни принципи, а на опит за елементарна нормалност. Споменахме и нетърпимото поведение на депутата от БСП Борис Цветков, който беше довел хулигани в двора на Ректората по-миналата неделя и ръководеше опита им за нахлуване в сградата. Посланикът определено не остана очарован от този разказ.”
    http://mglishev.blog.bg/politika/2013/11/11/okupatori-v-germanskoto-posolstvo.1203955
    Не съм съгласен с окупацията на ВУЗ-овете от шепа хора, които нанасят огромни щети на всички останали студенти. Мястото за окупации и протести е около и в правителствени учреждения и сградата на Народното събрание. Но с цитираните от мен констатации съм напълно съгласен.
    Само да припомня на всички – през 1990 година Петър Младенов подаде оставка едва след като студентите излязохме от окупираните ВУЗ-ове и опънахме палатки под прозорците му.

Comments are closed.