iunaltihol302141Павлин Иванов

Господин зам. областен, господин Юнал, благодаря ти! Без теб, без твоето умопомрачително предложение за нов Председател на Общински съвет, Ловеч нямаше да бъде същият! КОЙ щеше да ни води в мрака, КОЙ? КОЙ щеше да защитава интересите на целокупната малка, но сплотена ловешка общественост, КОЙ?

Ако г-н Юнал не беше предложил г-н Тихол Тихолов за Председател, КОЙ щеше постоянно да излага градът ни и КОЙ щеше да се грижи за авторитета на местния парламент, а? Никой! Съветниците щяха да бъдат като сирачета!

Няма как да не съм задължен на г-н Юнал за избора му. За последните месеци Ловеч толкова напредна – безработицата изчезна, има бейби бум, лъскавите Мерцедеси на кандидат инвеститорите стигат чак до Пресечена скала, чакайки аудиенция за среща с местната власт, започва строителството на 3 нови детски градини и 6 училища, дори ромите не искат да си нарушават стандарта и не почват работа за по-малко от хилядарка! Община Ловеч цъфти и вързва благодарение само на две предпоставки – титаничното предложение на г-н Юнал и за прекрасният избор на г-н Тихолов за Председател на най-важният орган на местната власт.

Благодаря Ви г-н Юнал!

 

А сега сериозно, ОСТАВКА!

 

Не е възможно за пореден път юрист, с дългогодишен стаж да обяви едно решение за прието, когато дори и на децата е ясно, че изричните разпоредби на Закона за местното самоуправление са брутално прегазени. Щом нито един съветник не му поиска до сега официално оставката, това означава, че всички 32-ма съветници носят солидарна отговорност за всяко закононарушение и за самосриването на авторитета на Общински съвет Ловеч.

ОСТАВКА на всички мълчаливци и зависими съветници!

3 коментара

  1. Кучета си лаят, керванът си върви… Народът така го е казал. Ама по-интересен е въпросът кой кара кучетата да лаят, защо ги кара да лаят и като полаят хубаво по някой хранят ли ги, какво им дават на милите малки кученца да папкат и като папкат слушкат ли? Ей, това е интересният въпрос! А сега да видим кой ще вземе да се изпусне по тази тема…

  2. Аре стиге БЕ-е-е-е!Човекът/пръдливият ГИБОН/си подава ОСТАВКАТА.
    За останалите мълчаливи и зависими съветници още не знаем.

    1. Анчо , Мастънов ми поръча да те черпя един..скоч. После ако не си се наакал от почерпката да отидем при ‘пръдливия ГИБОН’ да ти даде лично ОСТАВКАТА си

Comments are closed.