gorovbsp13001512Павлин Иванов

Днес следобед Валя Митева, водач на групата съветници от БСП и съпруга на шефa на културата  Пламен Митев в администрацията на Казанджиев, ще трябва да даде отговори. С гласуването си, групата на ловешките социалисти ще заяви еднозначно дали подкрепя моделът Севдие.

Веднъж вече, членът на БСП Минчо Казанджиев поиска безработният кадър на ДПС Севдие Кулаалиева да влезе в борда на директорите на фирмата касичка „Общински пазари“.

Днес, след по-малко от 3 часа, този път по предложение на Фатме Моллова от „ВиК“ Ловеч, ще бъде гласуван моделът на зависимости и лични услуги.

Ще го подкрепили ли Доротея Цанкова, чиято рода изцяло е на издръжка на Община Ловеч?

Ще бъде ли подкрепен моделът Севдие/Казанджиев от Антоли Иванов, работещ при „почетния гражданин“ Николай Кълбов и пламенен защитник на продажбата на „зловещата“ сграда на Стоматологията на близки родственици на неговия бос?

Ще бъде ли подкрепена зависимостта на Казанджиев от ДПС и от Венцислав Хаджиев, зам. председател на Общински съвет Ловеч следвайки упорито принципа на тъмните съдружия?

Ще дадат гласът си за едно откровено безумие безгласните съветници д-р ,Велислав Симеонов, Владимир Кочев, Красимира Бочева, Пламен Линков, Цоло Христов, хора, чиито принос за развитието на града и общината се състой единствено в натискането по заповед на шарените бутончета пред тях?

Ще подкрепи ли предложението ДПС водомайсторът от „ВиК“ Ловеч Николай Недялков, само и само да не загуби работата си във водното дружество при шефа си текстилен технолог?

 

Днес, по-ясно от всякога, след гласуването в разпечатката от гласуването ще бъде увековечено зависимото съществуване на половината членове на Общински съвет Ловеч.

И не е проблемът Севдие, а моделът на елементарни зависимости, който от 12 години целенасочено разрушава всички и всички в Ловеч!

1 коментар

  1. За съжаление, логическото, интелектуалното и морално ниво на “съветниците” от ОбС Ловеч (с две-три изключения), а също и, както убедително публично го доказаха през последните седмици, и това на депутатите от “местните”, е на кота дивак от пещерния строй с верую “Лошо е, когато някой изяде Петкан, а добро – когато Петкан изяде някого”.

Comments are closed.