izdankiskors1311151Павлин Иванов

Защо началника не плаща за паркинг? Защото ми е началник! Това обяснява служител на СКОРС, който събира парите за паркинга пред блоковете „Мир“ и „Дружба“!

Ловешката полиция първо разчисти своите автомобили, неправилно паркирали по бул. „България“. Комисар Пепелджийски при своето представяне заяви ясна философия: „Не мога да изисквам от гражданите спазването на закони наредби, преди полицията да ги спазва! Искам да покажем на хората, че има правила и те трябва да се спазват! „

Общинската полиция в Ловеч (СКОРС) обаче, изповядва други принципи и различна философия – правилата са за вас, а за нас какво решим!

Мерцедесът на снимката е на Красимир Калев, един от шефовете на СКОРС. Почти ежедневно, неговият автомобил паркира и заема платено място, но човекът не смята за нужно да плати за касова бележка така, както го правят всички останали.

izdankiskors1311153Никой от служителите на община Ловеч, които отговарят за таксуването не смее да поиска пари на своя пряк шеф и съответно, не му издава касова бележка. Обяснението звучи логично и просто: Той ми е шеф!

Обикновено, шефовете са за пример. За добър пример.

В потвърждение на начина на мислене на шефовете на СКОРС са и други снимки. Червеният Мерцедес и бялата лека кола, са също на общинска полиция. Автомобилите правят първо нарушение като влизат в забранена с ясен, видим, знак, че това е забранено. Второ, освен, че влизат в забранена улица, те си паркират спокойно там.

izdankiskors1311157Както виждате от снимката, белият автомобил е спрял върху зелена площ, за която община Ловеч дава парите на данъкоплатците за озеленяване и поддръжка. И точно контролът върху спирането върху тревата е познайте на кого? Да, на СКОРС Ловеч.

Към момента, това е разбирането на служителите в общинска полиция Ловеч – да си затварят очите за собствените нарушения.

Шефове за пример!

 

 

8 коментара

  1. Днес пуснах един сигнал до мврто. Малко ми стана неудобно да пиша за нарушение, което става пред очите им, но бързо ми мина

  2. Така е, когато институциите бездействат. “Паркинга” пред РПУ-то си стои, току-що минах оттам. Искам да обърна внимание и на импровизирания паркинг на площад Т.Кирков, където автомобилите са изпотрошили плочките и придават още по-възрожденски вид на Вароша…

  3. Един вече “бивш кандидат за общински съветник ” вечно си спира колата на тротоара ,така че да не може да се минава.Това са нашите “Големци” на местно ниво!!

Comments are closed.