obs2011151Четвъртото заседание на общинския съвет председателят Петър Цолов свиква на 21 декември от 10 ч. 14 са точките в проектодневния му ред. По-важните от тях са одобряване на план-сметка за разходите през 2016 г., необходими за предоставяне на услугите по сметосъбиране, сметоизвозване, поддържане на депа за отпадъци и чистота на обществени площи в 34-ите населени места в община Ловеч и град Ловеч, определяне размера на такса битови отпадъци за 2016 г. и вътрешна компенсирана промяна на капиталовата програма на общината за 2015 г.

Общинският съвет ще упълномощи представител на община Ловеч за участие в извънредното общо събрание на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ – Ловеч, насрочено за 22 декември, и ще актуализира състава на общинския съвет по наркотични вещества.

Сесията започва с три питания – на общинските съветници Минчо Казанджиев, Валентина Янкова и Страцимир Петков. Те касаят наличностите по месечния отчет за касово изпълнение на бюджета към 31 октомври и 30 ноември за миналата и тази година, позицията на министрите на здравеопазването и на финансите след срещата на кмета с тях по повод МБАЛ – Ловеч, и затварянето на Спортната зала.

2 коментара

  1. Обичам да наблюдавам как беден и безработен, търсещ работа бивший кмет Казанджиев се опитва да изпълзи от дупката, в която заслужено беше натикан. Абе да не би да е бил вярно кмет за пример? Да не да сме се лъгали то лкова години? Абе май всичко е било наред в Общината 12 години, а?

  2. ЯСНО ПОРЕДНАТА ТАЛИБАНСКА БОМБА НА НА БСП И МИНЧО КАЗАНДЖИЕВ Е ЗАТВАРЯНЕТО НА СПОРТНАТА ЗАЛА И 160 ДЕЦА НА УЛИЦАТА .НЕЩАСТНИК КРАДЛИВ И НАС С ДЕЦАТА НИ ВКАРА В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ БИТКИ НЕЩАСНИК НЯМА ДА ПОБЕДИШ

Comments are closed.