svetla1008141Днес по-добрата част от моето семейство празнува също рожден ден и става на 18! За това, помолих и част от нашите приятели да споделят мнението за най-прекрасната жена! Ето какво казаха те:

Bibi Paradise: Чудя се какво да ти пожелая? Хубостта си я имаш. Радостта е в сърцето ти. Интелект? Имаш достатъчно, за да успееш в живота. Обич? Та, ти си обсипана от нея. Единственото, което остана да ти пожелая е: имай вяра в себе си и крачи самоуверено по пътя на живота!

Genoveva Miteva: Познавам Светлето от дете. Тя е Истинска и Неподправена. Мила и отзивчива. Чудесен Приятел. Мнооого рядко се виждаме, но си я обичкам. Да ти е жива и здрава!

Elka Baramova: усмихната и открита, точна, приятел с главно П, директна – обичам това у нея най-много – усмивката й и това че е директна, с цлото си сърце й желая здраве и всемирна Любов….

Borislava Kirkova: Кака в едно изречение е много сложна задача: заразяваща лъчезарна усмивка, слънчеви очи, амбициозна жена, постигаща всичко, което поиска, грижовна майка и съпруга, добра домакиня и къщовница (трябва да видите градината й), за мен тя винаги е била пример за подражание. От малка исках да приличам на нея и да постигна поне част от нейните успехи. Благодарна съм за това, че тръгнах по нейните стъпки. Честит рожден ден! Остани си такава, каквато си, а ние ще те обичаме още повече! Честит рожден ден, како!

Dafa Gerganova: Много е трудно с едно изречение да се опише това което винаги съм чувствала към Светличка.Мога само да кажа и това красноречиво говори що за човек е тя за мен, това ,че в моя живот-на 62г.съм за мене тя е НАЙ-ДОБРИЯ човек когото познавам. В най-добрия включвам-мила,обичлива,грижовна,искрена ,истинска и много други качества които не се срещат в наше време в младите .Обичам я и макар и да не се виждаме често както преди аз следя нейния път в живота.Другите пожелания са лични които ще й предам.

Stela Maximova: В очите й има слънце, в очите й има сила…….и много топлина! Светле, бъди много здрава, удовлетворена и пълноценна, а и не забравяй – влюбена в мъжа си и в живота

Корнелия Маринова: Природата не обича да бъде съвършена-може би за да ни провокира или пък да ни мотивира да изберем в живота си своята “истинска половинка”,човекът,който в най-голяма степен ни помага да бъдем себе си и да обичаме безкрайно. При Светла природата е нарушила този свой принцип,за да я имаме днес – лъчезарна и жизнеутвърждаваща.ЧРД!!!

Ваня Дерибеева: Светлето? Тя е човек, който винаги знае кога, как и защо, ядосана, усмихната, изморена…. винаги е успявала да намери сили за усмивка, когато погледне мъжете в къщата си

Maya Nikolova-Mateyska: Каквито и думи да използвам няма да са достатъчни да опишат харизмата и обаянието, с които завладява всички. За мен тя е уникален човек и безценен приятел. Пожелавам й да е все така лъчезарна, усмихната и щастлива и дълги години да бъде все така боготворена от прекрасния си съпруг и все така обожавана от невероятните си синове. Светле, да си жива и здрава! Честит рожден ден! Обичам те! P.S. Честит рожден ден и на също толкова харизматичният и обаятелен „съпруг за пример”! Павка, да си жив и здрав и дълги години да се радваш и наслаждаваш на безценните моменти с прекрасното семейство, което имаш! Весел празник, приятели!

Natalia Stoykova: Пожелавам да си все така лъчезарна, позитивна и успяла за да продължаваш да предизвикваш възхищение! Щастлива съм, че те познавам! Честит Рожден Ден!!!

Petja Stojanova: Нямам идея какво бих могла да напиша след всичко,казано дотук.Како,ти си най-силната жена,която познавам!Щастлива съм,че си в най-близкото ми обкръжение и се надявам завинаги да остане така!Ч.Р.Д!Обичам те!Павка,Ч.Р.Д. и на теб!

 

6 коментара

  1. ЧРД Светле, на тебе бихме пожелали да си все така чаровна съпруга и грижовна майка, то здравето само ще дойде при тебе, другото ще си го купиш също както Павлин, от чичо Стоян и стринка Мими, Варна.

Comments are closed.