snqg2501141Павлин Иванов

Честит първи сняг! Добрата новина в днешният студен ден е, че водният режим ще се поотложи. Снегът натрупа около 5-10 см в града, а извън него бялата покривка е малко по-голяма.

От сутринта специализирана техника почиства пешеходната зона и по-важните улици в града. Състоянието на транспортните артерии е около поносимото. Все още не са се образували коловози по улиците, но на почти всички кръстовища в града спирането и потеглянето, макар и с добри гуми е малко по-трудно.

Пешеходците масово се движат по пътните платна, а не по тротоарите. Особено по-възрастните са малко по-невнимателни и това предполага шофиране с повишено внимание. Първите по-малки инциденти вече са факт.

Както за съжаление се очакваше, дори и при неголям сняг, Беклемето е ограничение за движение на тежкотоварни автомобили с ремаркета и полуремаркета през Троянски проход. Не мисли как се справят северните страни, вероятно по-същият начин – ограничават движението на всички транспортни средства за няколко месеца.

По данни на пътуващи по главният път София – Варна в ловешкият му участък, положението с почистването не е розово и водачите трябва да са изключително внимателни.

Утре снегът ще продължи да вали, като температурите ще бъдат още по-ниски.

10 коментара

  1. Г-н Иванов, тук нещо бъркате тотолно нещата и с първия сняг и с водата, малко се изживявате като Господ Бог за Ловеч. Не сте прав, а и не сте анализирали правилно обстановката. Сега се явявате само като оществен смутител, нищо друго градивно. Мога да продължа с коментар на това, къде са проблемите, но аз не съм обществен смутител, а средно статистически гражданин. Първо ще видя как се влиза за коментар в сайта Ви тогава ако поискате ще правим и анализи.

    1. Ха така. Критикувай го и ти.

  2. май зимата въпреки всичко ,отново ни изненада!!!никой не се трогна да изчисти натрупалия сняг!

  3. ама май е втори сняг…

  4. ПОЧИСТИХТЕ ЛИ ОКОЛО ЖИЛИЩЕТО СИ??? КОЙ Е ВИНОВЕН, ЧЕ НЕ СТЕ ГО СТОРИЛИ???

  5. неучистени улици, ужастно състояние на пътната инфрастактука.

  6. неучистени улици, ужастно състояние на пътната инфрастактука.

  7. Хайде, мързеливци, хващайте лопатите и навън, да почистите снега около жилищата си. Почивен ден е, не ви ли е срам!

Comments are closed.