parlament2607121Павлин Иванов

Не бих искал да звучи неуважително, но очевидно и този път „Съединението прави силата“ си остава само хубав, пожелателен текст върху сградата на най-важната българска институция, в която днес избрани представители от българите се заклеха да поставят интереса на народа над всичко.

Това, което единствено можем твърдо да кажем след днешният първи работен ден на 42-то Народно събрание е, че То тръгна. Вярно със скандали, с малко бой по журналист, но тръгна. За колко и с какви разрушения, ще разберем съвсем скоро, стига да не ни изманипулират  да се изпотрем едни други в полза роду.

Много бих искал аз да съм единственият, който не разбира и прави грешни заключения, но надали.

Исках да пожелая успех на всички депутати от област Ловеч в работата им в защита на нашите интереси, но не мисля, че дори и да искат, ще им бъде възможно да направят това, независимо от техният цвят.

Единственото, което мога да пожелая на всички депутати от област Ловеч е да се опитат, колкото и трудно да е това, да запазят тяхното и на избралите ги хора достойнство. За друго, вероятно друг път.

Лично аз не очаквам от хора – народни представители, които дори не могат да се съберат за обща снимка да направят нещо смислено за България.

Явно, каквото ни е обществото, такива са ни и политиците. Място за сръдня няма!

1 коментар

  1. БЯЛА, СПРЕТНАТА КЪЩУРКА
    с жълт паваж отпред,
    там крадец до мижитурка
    чакат берекет.
    А Народът ги дундурка –
    нека са му хак *,
    скоро кожената хурка
    ще налапа пак …

    ПИЯНИЯТ БАРД

Comments are closed.