kmetdog2908132Павлин Иванов

Истински щастливци сте, уважаеми жители на община Ловеч, защото не се интересувате и реално не знаете какви хора ви управляват. Само предполагате, задоволявате се да напсувате роднините на управленците и заспивате в очакване на новият ден от мизерният си живот във все по-западащият Ловеч.

Щастливи сте, защото не знаете, не искате да разберете и не искате да промените нищо, дори това да е как се харчат ВАШИТЕ пари.

Както „Ловеч днес“ единствен и до сега ви информира, община Ловеч е санкционирана с близо 800 000 лв. , поредна финансова корекция (глоба), заради допуснати пороци в обществени поръчки по „Големият проект“.

Е, може да продължите да спите спокойно. Дейности за 800 000 лв., които би трябвало да подобряват живота ви в Ловеч и селата на общината, няма да се случат.

А вие вече платихте глобата на кмета!

По-късно ще ви разкажа как протече вчерашното заседание на Икономическата комисия. Прелюбопитно.

11 коментара

  1. Да не би мангизите за моста да са отишли и за тази глоба, че още не е започнал ремонта?

  2. Съгласен с Мая Фидосова! Михлюзите и да обидят някого не могат :)))
    ppp казва “… сигурно много ти е голяма кухината в главата …” 🙂 Голямата кухина наречена глава, означава, че има много място, ерго мозък. В нискоскочела малобемна ненабраздена огледално гладка кратуна няма място и за тумор. Бахти тъпите екземпляри са тия капути прости

  3. Комунетата все на клюки го обръщат.Дали е нарушен закон не ги вълнува особено..Научени са да надничат под чаршафите на другите и да бягат от неудобни въпроси..А пък в поставянето на диагнози, нямат равни, което само по себе си също е диагноза.

  4. До lovechtoday: Що се хабиш да обесняваш на тези миди бе пич? Те си избраха за депутат осъден за алкохол, ти им говориш като на хора, Бий им камшика и не им се вързвай. Евала ти правим, че не им цепиш басмата ама си сам с оня данчо. Двама трима нищо няма да направите. Хора като вас трябват, ама в Ловеч ги няма. Затова се и изнесох. Нищо не става в тоя червен утрепан град.

  5. Ама това комунистите верно сте много прости парчета! Айде платете вие глобата като сте толкова отворени. Големи специалисти и експерти се навъдихте. Експерт до експерта сте се наредили, мила моя майно льо, но всичко до което се докоснете го осирате.
    на това отгоре се вижда и смърди. Не се спряхте да лъжете, крадете и манипулирате, Срам нямате, а освен това и акъл за две стотинки не ви се намира. Ако не се бяхте договорили първо с Костов, после и с Боко, до един щяхте да сте по затворите.
    Каквото не можахте да откраднето го разсипахте с некадърността си. Нещастници!

  6. До XXL !Сигурно ти е много голямо кухото пространство в главата за това се именуваш XXL!

  7. До XXL!Абе сигурно много ти е голяма кухината в главата за това си се именувал XXL.Хайде нека Павлин да изисква пари от еврофондовете за проек в Ловеч да го видим какво ще направи.Сигурно ще се окъка още при попълването на документите да не говорим по нататък.

  8. До karata ! Абе педалерос, курбел смотан, да ти клекна върху тъпата кратуна! Ти можеш ли да четеш бе алкохолик! На тъпи кирки като теб няма угодия да разяснявам квот не са разбрали!

  9. Не разбрах госпожа Корнелия или Павлин е от друга класа? Кмета и Корнелия са от една и съща класа, от един и същ сой. Лотошино, скъпи.

  10. Author

    Уважаеми karata,
    Изключително много подценявате читателите, които искате да манипулирате, внушавайки неистини за факти. Разбирам напълно, че това е естествен елемент от “класовата” ви борба, но припомням, че всеки, които иска да си състави мнение може да намери достоверна информация ползвайки различни източници и да направи изводите си.
    А между другото, ако живеете наоколо и вие платихте глобата на кмета.

    Павлин Иванов

  11. Павлин Иванов, това бе санкция по времето на твоята душеприказчица Корнелия. Тя също зарадва ловчалии с проекта. Ще пуснеш ли този коментар или ще мълчиш като платен манипулатор?

Comments are closed.