obs2206131Общинският съвет на заседанието си днес попълни състава на съвета на директорите на „Общински пазари – Ловеч“ ЕАД. Предложени бяха две кандидатури – за Иван Арабаджиев от групата съветници от СДС и за Севдие Кулаалиева от общинския съветник от ДПС Фатме Моллова.

     При гласуването „за“ Арабаджиев гласуваха 7 съветници, двама бяха „против“ и 16 „въздържали се“ от общо 25 участвали във вота. „За“ Кулаалиева се обявиха 17 съветници, 4-има „против“ и 5-има „въздържали се“. Така новият член на съвета на директорите на общинското дружество е Севлие Кулаалиева.

     Същевременно точката от дневния ред на сесията, касаеща избора на зам.-председател на общинския съвет, отпадна,тъй като вносителите – Тихол Тихолов и Ирина Митева, я оттеглиха. Не бе разгледан и отчетът-анализ за дейността на Районно управление „Полиция“ през миналата година заради отсъствие на вносителя.

13 коментара

  1. вън от ЛОВЕЧ троянски имекяри и турски подлоги

  2. “Всекиму ще се държи сметка за делата!”

  3. хаха това е ловешкия #КОЙ….

  4. Минчоооооо, и аз си търся работа, от ДПС ли да минавам…..? Ма**а ви и хрантутници, има ли още безработни карабини или вече а всичките намерихте служба? Трябва да се изринат всичките до един от общината!!!! До един!!!!!! Ако имаше някой да си върши работата както трябва, вече нямаше да работи там, погнусен от кметско-депесарската завера! Затова искам да се събудим, ма**а му, и да ги изкараме с шутове от удобните им въртящи се столчета!

  5. Кога ще разберете, че разума върви доста след партийните книжки!!!!!!!! Идват нови избори, да избираме с разум.

  6. Е, и аз съм безработна:) Дано имам късмет:))

  7. Е, и аз съм безработна:) Дано имам късмет:))

  8. Не мога да разбера защо се учудвате. Оставили сте чиновниците да си веят байряците и да правят какквото си искат, после се вайкате колко бил съсипан града и държавата. Плодовете тепърва ще ги берем

  9. Не ги ли е срам ,платени боклуци са това!Турци да заемат местата на кадърни българи!

  10. Ei shiban grad sme i tova si e

Comments are closed.