busnaglec2304156Павлин Иванов

Искам да се извиня на читателите, защото за последните 24 часа това е четвърта публикация по темата с „ремонта“ на централната градска част в Ловеч. Но случващото се е толкова абсурдно, че не може да остане недоописано.

Вчера, майстори от ловешки фирми ремонтираха плочките пред „Ерфурт“. Пространството беше грижливо оградено и вероятно, хората са свършили работата според възможностите си.

Днес е ограден другият участък и строители извършват ремонт. Чудесно!

Преди минути, този бял микробус, прекоси бавно, с включени аварийни светлини зоната, сред множеството хора прибиращи се от работа и майките с деца и колички.

Всичко това, по прясно „ремонтираният“ вчера участък!

 

Да живей“иновативната“ Му промисъл и „светлата“ му идея за грижа за жителите на Ловеч!

12 коментара

  1. http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/347.jpg?ver=1

    Кмета спи! Ужасна гледка… Часове след „ремонта“ тежък мотоцикъл прегази „иновативно“ реновираните плочки по пешеходната зона в центъра на Ловеч.

  2. Все по често си задавам един актуален въпрос: Ловеч имал ли е някога кмет, освен по документи и лични обществени интерси /ако тази длъжност е равняваща се на стопанин на града/? Това неадекватно управление, липса на ред, правила, абсолютно анархистично ръководене на този хубав и красив град до какво води – да ни е срам че живеем тук…

  3. Покажете и номера на буса, макар, че дебелоочието е показателно!

  4. Няма кой да чуе един, двама, трима, петима. Някой желаещ да спретнем една подписка, че наистина ми идва нанагорно. Ще се разпределят листовки по поддръжници на пълната забрана БЕЗ изключения и нека общинския съвет и кмета посмеят да не се съобразят с волята на Народа.

  5. надяваме се,че следващият ремонт ще направят банкерите

  6. Трябва да се спре всякакво движение на автомобили по пешеходната зона,защото повреждат шахтите и плочките и ремонтът става безмислен но няма кой да чуе

Comments are closed.