ccacheva2704131„Преди да дойдем на власт на картата на страната нямаше магистрала в Северна България. Правителлството на ГЕРБ и лично премиерът Бойко Борисов и транспортният министър Ивайло Московски извоюваха тя да се строи с европейски средства”. Това заяви кандидатът за народен представител в област Плевен Цецка Цачева, коятона 24 април, подкрепи колегите си от област Ловеч в родното си село Драгана.

На предизборната среща бяха областният координатор на ГЕРБ – Ловеч и втори в листата Николай Нанков, когото Цачева изрично похвали, като подчерта заслугите му като зам.-министър на регионалното развитие и благоустройство, д-р Мадлена Бояджиева и Цветан Георгиев, общинският ръководител на ГЕРБ в Угърчин и кандидат за народен представител.

„В листата на партия ГЕРБ в Ловеч всички са хора достойни, изучили се, работили, но най-важното е начинът, по който партията подреди листите – ние избираме местни хора, тези, които сме отраснали заедно, живели сме тук в нашия си край, ние нямаме нужда от водачи, нито в Плевен, нито тук в Ловеч. Моите приятели ми вярват повече отколкото на известен телевизионен актьор, който и в момента не слиза от екрана. Аз ви гарантирам, че всеки един от кандидатите за област Ловеч поотделно е по-достоен от всеки един водач на нашите опоненти,” заяви още Цачева за кандидатите за народни представители в 11 МИР.

PREVIEW_Billboards_elements„Наши опоненти казват сега – заплати 1000 лв, пенсиите 500 лв… Да, ама откъде ще дойдат тези пари. Трябва да е ясно, свежи пари в България могат да дойдат само по европейските фондове – 32 милиарда вече са договорени за следващия период. Другата възможност е да теглим държавен дълг – да напълним хладилниците за година, но после кой ще го връща, попита риторично Цачева и добави – после децата ни трябва да го връщат, затова трябва да харчим толкова колкото сме изкарали”.

Цецка Цачева призна пред своите близки, приятели и роднини, че „допуснахме грешки, имахме неудачни кадрови решения, но ние сме млада партия, научихме се от грешките си”.

„Имало ли е друг министър председател освен Борисов, който само да е видял, че министър кривва от пътеката и се освобождава от него, има ли друг лидер на политическа сила, който изгони депутат – нова партия сме, за пръв път бяхме във властта, учихме се в движение, но имаме волята да продължим, защото вече знаем къде сгрешихме и знаем как трябва да работим, за да не ги допуснем. Само който не работи, той не греши”, каза в заключение Цачева и призова хората да гласуват мъдро на 12 май.

 

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

7 коментара

  1. “…магистрала Тракия и отварянето на люк 2, 3, 4 скъсиха много времето за което се достига до морето”
    Доста е интересен въпросът с люковете и как точно те съкращават пътуването от Ловеч до морето. Освен ако не са люкове на летящи чинии…
    Магистрала Тракия, по която аз съм пропътъвал хиляди километри още в началото на осемдесетте години на миналия век, е най-бързият път към терминалите на Летище София.
    Преди година и половина един титан на мисълта обещаваше на врачани скоростен влак, с който те всеки да отиват на и се връщат от работа в столицата.
    Та не разбрах това с Тетка и магистралана в Северна България. Имаме ли я /за сведение- към момента са в експлоатация 151 км 🙂 / нанесена на картата или тепърва тази планина от интелект ще я вкара в картите? В пътните или в тези за Черен Петър???

  2. Цветанов обещава: „Ще превърнем Северна България в Южна България.”

  3. Ами БДЖ, какво ще кажете за него? Московски и екипът му го завариха в окаяно положение в пъти повече увеличени дългове и загуби и всичко това вярвам давате си обяснение заради кого и защо? Заради бездействията на предишни управляващи и злоупотребата с обществените поръчки, заради кражбата на горива и други действия, които ощетяваха държавата. Понастоящем тези загуби блогадорение на Московски са намалени в пъти повече с около 40 милиона, понастоящем действително можем да се похвалим с тов,а че са ефекитвно усвоени средствата по тази програми ИСПА (финансовото изпълнение на тази програма е близо 96 процента което говори за отговорни действия и налични резултати.) Оше- Дунав мост, беше създадено смесено дружество за неговото управление, което означава, че в хазната ще влизат приходи пропорционални на инвестициите. Тези неща не са за подценяване и пожелавам успех на Московски, лично аз бих гласувал отново за него, за да продължи така целеустремено да защитава интересите и ползите за държавата.

  4. да, така е и това е заслуга на министър Московски, благодарение на него магистралите достигнаха европейските стандарти и бяха усвоени качестевено средствата по програма ИСПА, магистрала Тракия и отварянето на люк 2, 3, 4 скъсиха много времето за което се достига до морето и това не е единствената му заслуга, още по -осезаеми са действията по насока на информационните технологии и изграждането на мрежи за широколентвов достъп в отдалечените райони.

  5. Хей,наистина тия хора нямат никакъв срам! Брейййййй

  6. „Преди да дойдем на власт на картата на страната нямаше магистрала в Северна България.”
    СЛАБ 2.

Comments are closed.