Възпитаниците на школа по Електроника и информатика при Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс, гр.Ловеч, с ръководител Марина Колева получиха куп награди от конкурси, включени в Националния календар за изяви по интереси на МОН.

Владимир Свиленов Живков -15 години, е удостоен с награда  на журито от VII Национален конкурс за компютърна рисунка, колаж и фотография “Виртуална пролет“ в раздел компютърна рисунка.

Първо място за Мартин Петров Невяно – 4 клас и петокласника Кристиян Бориславов Свиленов в категория компютърна рисунка, втора възрастова група.

Ученици от школата са с награди и от Седмия национален ученически конкурс за мултимедиен продукт „Върви, народе възродени“, организиран от МОН, Национален дворец на децата, Община Ловеч и ЦПЛР-ОДК,гр.Ловеч.Второ място за Кристиян Бориславов Свиленов -5 клас в първа възрастова група и Владимир Свиленов Живков -8 клас (втора възрастова група).

В Шестия национален конкурс за рисунка ”Приказките”, организиран от МОН, Община Варна, Асоциация на българите по света и ЦПЛР-ОДК-Варна, в категория компютърна рисунка трето място за Владимир Живков (трета възрастова група) и поощрителна награда за Кристиян Свиленов (втора възрастова група).