Възпитаниците на школата по Електроника и информатика при Център за подкрепа за личностно развитие -Общински детски комплекс, гр.Ловеч, с ръководител Марина Колева, се окичиха с награди от престижни международни и национални конкурси, включени в Националния календар за изяви по интереси на МОН.

Владимир Свиленов Живков (15 г.) е удостоен със  златен медал от VIII  Международен конкурс за компютърна рисунка и колаж “Творчество без граници“ в раздел компютърна рисунка. Конкурсът се организира от Фондация Еврика, Образцово народно читалище „Заря-1858“, компютърна школа“Вале“ и е под патронажа на евродепутата Мария Габриел.

Ученици от школата са с награди и от XIX  Национален ученически празник „За хляба наш“, организиран от МОН,  Национален дворец на децата, РУО-Благоевград, Община Благоевград.

В категория компютърна рисунка второ място зае Владимир Свиленов Живков от 8 клас (втора възрастова група), а поощрителните награди отидоха за четвъртокласниците  Вяра Георгиева и Мартин Невянов (първа възрастова група).