urna2401131Павлин Иванов

От пресцентъра на ЦВИК съобщиха, че извънредните парламентарни избори се отлагат за 1 юни. Причината за това шокиращо решение, шокирало прогресивната общност е, че всички копирни машини, призовани да обезпечат изборният процес са обявили едноседмична обща стачка, с опция за още една седмица, ако не бъдат изпълнени техните искания, а именно:

–          Справедлива цена тока в изборния ден

–          Компетентно ръководство от страна на изборната администрация, а не бясно удряне по бутоните на копирната техника. Все пак боли яко от всеки удар, което е средна телесна повреда. Поне е някаква повреда!

–          15 мин, почивки всеки час, в които копирната техника да си почине, да си смаже колелцата, да и се сменя редовно мастило и т.н.

–          Да се забрани правенето на секс върху машините с цел размножаване. За целта има други, по-подходящи места.

–          Незабавно разследване на доставчиците на симпатчино мастило. Оказва се, че е некачествено и си печата като истинско! Виновниците в затвора!

Това са само част от исканията на протестиращите. Ние ще продължим да ви информираме по тази така гореща тема! Очаквайте преки включвания от нашите репортери Мила от Марс и Агент ХХL.

1.04.2013