koncertgerb3101546Какво искат хората, когато гласуват? Искат стабилност, искат способни и можещи хора в управлението, искат общините да бъдат прозрачни и достъпни, искат политики, които да върнат младите хора в родните им места – с тези думи започна речта си на 3 октомври в Ловеч председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на представянето на кандидатите на ГЕРБ за местната власт от областта.

В топлата октомврийска вечер на площад „Екзарх Йосиф“ се събраха стотици симпатизанти на ГЕРБ, които шумно си обещаха „Победа!“. Трябва да направим правилния избор – избор за видими резултати, или да оставим статуквото. ГЕРБ е партия, която носи отговорност. За да бъде тази победа истинска, трябва да подкрепим и сегашното правителство. А това ще ни натовари с още повече отговорност. ГЕРБ е партия, на която Брюксел вярва и за следващия програмен период на ЕС към България ще потекат 32 милиарда лева, които ще стигнат до българските общини, каза Цветанов.

koncertgerb3101534Той подчерта, че е редно областният център да даде тон на толкова очакваните промени в региона. Корнелия Маринова е можещ и знаещ човек, който работи отлично в Народното събрание. Поклон пред нея!, възкликна Цветан Цветанов от сцената, на която застанаха бъдещите кметове на Ловеч, Априлци, Троян, Летница, Луковит, Угърчин, Ябланица и Тетевен и кандидати за общински съветници. След 12 години нищо, време е за промяна! В Ловеч най-накрая ще има промяна с видими резултати, заяви Цветан Цветанов.

В речта си пред ловчалии Корнелия Маринова сподели, че напоследък най-често задаваният въпрос, който чува, е „Ще го бъде ли нашият град?“. Тя призова: „ Това не е въпрос, а избор, който зависи от всички нас. Предлагам Ви в този момент, СЕГА, да спрем да си задаваме този въпрос. Трябва да го бъде. Предлагам да работим, да впрегнем ум, сили и воля, за да постигаме видими резултати – такива, които могат да се пипнат с ръка. Които правят всекидневието ни по-сигурно, по-чисто, по-уютно – тук, в Ловеч. Това е нашият избор. Изборът да не остявяме съдбата на града на една лоша инерция по нанадолнището, а да започнем да оправяме нещата.

koncertgerb3101541Аз вярвам, че Ловеч има бъдеще, каквото заслужава – на красив, богат, сигурен, чист и проспериращ европейски град. Направете този избор. За себе си и децата на Ловеч. С бюлетина номер 6 – за Ловеч: градът с друго лице, градът с ново самочувствие!“

По-рано през деня Цветанов заедно с Корнелия Маринова, народния представител Антон Долапчиев, областния координатор на партията Николай Нанков и млади съмишленици от МГЕРБ поднесоха цветя и се поклониха пред паметника на Васил Левски. После те се разходиха по калдъръмените улици на стара Вароша, спряха се на площад „Тодор Кирков“ и преминаха през символа на града – Покрития мост. Много от гражданите, които бяха излезли на съботна разходка из Вароша, се оказаха родители на бивши ученици на Корнелия Маринова и споделиха, че ще гласуват с бюлетината № 6 за кмет. На площада Цветан Цветанов разговаря и с родители на деца за липсата на достатъчно спортни съоръжения в града, а кандидатът за общински съветник Преслава Василева го покани на следващото лекоатлетическо състезание.

cvetanov31015138„Да ни опазите Моста“, беше сред най-често чуваните заръки към Корнелия Маринова. А някои граждани припомниха, че площад „Тодор Кирков“ сам по себе си е историческа забележителност. „Ще върнем блясъка на историческа Вароша“, обеща кандидатката на ГЕРБ в разговор с ловчалии и увери, че градът ще става все по-атрактивен за туристите. Привърженици на ГЕРБ от Благоевград и Кърджали, които са на гости в Ловеч, поздравиха Цветанов и Корнелия Маринова и си пожелаха взаимно успех на 25-ти октомври.

По-късно Цветан Цветанов се присъедини към кандидатите за общински съветници в предизборната шатра на ГЕРБ на площад „Екзарх Йосиф 1“. Той определи листата на ГЕРБ Ловеч, водач на която е кандидатът за кмет Корнелия Маринова, като листа на „отличниците с номер 6 – силният и сплотен екип на ГЕРБ, който ще донесе дълго жадуваната промяна за града“. Цветанов отбеляза, че листата е впечатляваща – в нея са имената на доказани експерти и професионалисти – юристи, икономисти, педагози и инженери.

cvetanov31015195В разговор с Цветанов бъдещите общински съветници поставиха въпроси и споделиха свои конкретни предложения по няколко основни теми – липсата на сигурност в малките населени места, здравеопазването и изграждането на модерни спортни бази и съоръжения, за да могат децата на Ловеч да тренират целогодишно.

В концертната програма вечерта участваха Веселин Маринов, Любо Киров, Deep Zone, участници от Х Фактор. На площада имаше много настроение, усещане за изборна победа и промяна за града.

 

Предизборен щаб на ПП ГЕРБ – Ловеч

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

ПУБЛИКАЦИЯ ПО ДОГОВОР

11 коментара

  1. Гласувай булче, ще ти дадем 50лв. Накрая дадоха един ей-такъв х**! Гласувай Ловеч, ще ти дадем промяна. Накрая дадоха една ей-такава Кор нелия Маринова 🙂

Comments are closed.