koncertgerb1704138Корнелия Маринова: В нашата листа на ГЕРБ всички са номер едно

Вторият мандат на ГЕРБ ще е мандат за Северна България, ще я превърнем в това, което днес изглежда южната част на страната – благоустроена и подредена. Това каза в отговор на апела на водача на листата в 11 МИР Корнелия Маринова заместник председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов при официалното откриване на кампанията в област Ловеч на 16 април.

Знайте, през огън и вода ще мина, но искам нашият край тук – област Ловеч, да стане като регионите от Южната страна на Балкана, закани се водачът на листата. И накара Цветан Цветанов да бъде категоричен: Ще я направим заедно!

koncertgerb1704139Водач съм на листата на най-красивата област в България – на област Ловеч – с приказните Априлци и Тетевен, с гордите троянци, с трудолюбивите хора на Луковит, Угърчин, Ябланица, Летница и с моите съграждани от Ловеч. И то на най-добрата листа. В нея начело с областния координатор на ПП ГЕРБ Николай Нанков всички са номер едно. И номер едно ще бъдем на 12 май тук в област Ловеч, а и в цялата страна.

Защото за ГЕРБ може да се гласува в бюлетината с номер 15 – но ние сме и ще останем първа политическа сила. Защото сме най-много, защото сме най-подготвени, защото най-добре знаем как да работим за хората. Никоя друга партия досега не доказа, че иска в България да се съзидава, да се строи, да се развива. С тези думи се обърна към многобройната публика водачът на листата Корнелия Маринова.

Искам държава, която ще управлява икономиката ни мъдро и с мисълта за децата ни. И това е ГЕРБ.  ГЕРБ доказа няколко много важни неща – слуша и чува гласа на хората, харчи разумно нашите пари, строи в България това, което други в много по-добри във финансово отношение времена не са направили, строи за бъдещето, призна грешки и пропуски и поиска прошка, и не на последно място – има волята да продължи с тежки, но необходими реформи, има волята да работи с мисъл за утре, каза още в обръщението си към жители от цялата област Маринова.

koncertgerb1704137Това е отборът, който трябва да спечели на 12 май. Ловеч има невероятния шанс да има представители в българския парламент, които са местни хора, без парашутисти, а само професионалисти, а Корнелия е доказан вече човек. Имаме воля да докажем, че България се нуждае от силно правителство и на 12 май с номер 15 в бюлетината ще го направим. В тази кампания нашите политическо опоненти нямат политически аргументи, каза Цветанов на над 2000-те ловчалии, изпълнили площад „Екзарх Йосиф в града. Той акцентира, че ГЕРБ ще отговаря на политическата агресия с реални политики в новия управленски мандат – 32 милиарда ще влязат в България за иновации, за земеделие, за образование и култура, за икономика и регионална политика, и всичко това ще бъде благодарение на българското правителство, което успя да защити тези пари за новия програмен период. Той призова ловчалии на 12 май да четат бюлетината само до номер 15 и да гласуват с него за победителите – за ПП ГЕРБ.

Водачът на листата се обърна към хората: Опонентите ни предлагат на тезгяха си илюзии за пенсии от 500 и минимални  заплати от 1000 лв. Не им вярвайте, те знаят, че не мога да изпълнят това без да заложат държавата – това ли искаме, да заложат България – не! Или да я национализират – Не! – веднъж вече го правиха, и още не можем да се опомним от това. Само ГЕРБ знае верния път за България, върви по него и се ангажира с изпълними неща! И затова ще победим на 12 май с номер 15 в бюлетината, призова още водачът на листата в област Ловеч.

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

15 коментара

  1. Този Цветанов още ли е на свобода? През следващия мандат обещава да подслушва повече в Северна България, отколкото в Южна България! Защото друго не знам да е направил.

  2. Тежко и горко на Ловеч когато Корнелия отиде в парламента.
    Краденето и съсипията ще са още по големи.
    Заради такива като нея и двете ми дъщери са в чужбина.
    Симпатизирах на ГЕРБ до преди месец как да гласувам за тях като при тази кандидатура ще навредя на Ловеч.

  3. Боже скъп мой роден град! Все още ли има малоумници които да вярват на тия престъпници и нагли тъпоъгълници! Боже пази България от тях!

  4. През последната седмица прави впечатление, че г-н Иванов публикува каква ли не информация , но нито ред за БСП.

    Дали той има някакво „специално“ отношение към БСП или БСП са поели курс на нелегална предизборната кампания в „Ловеч днес“ можем замо да гадаем .
    Мисля, че е време за:

    Павлине, кажи си !

  5. “Иванов, не долавям ли политическо пристрастие от твоя страна??? Твърде много внимание и твърде много фотоси са отделени на тази проява….Това намирисва на симпатизиране на партия, която четири години целенасочено и със завидно постоянство направи всичко възможно да сведе населението на държавата до минимум…А местната управа начело с онзи мащабна дама…това не подлежи изобщо на коментар!” – По скоро ми прилича на – Пито – Платено!

  6. $$$
    Да стана депутат, отдавна имам воля,
    затуй гласувайте след месец. Моля!!
    Дано да имате и вие още воля
    все тъй да бачкате за мене по неволя… 🙂

  7. Коментара е изтрит. Спазвайте правилата на сайта!

  8. Иванов, не долавям ли политическо пристрастие от твоя страна??? Твърде много внимание и твърде много фотоси са отделени на тази проява….Това намирисва на симпатизиране на партия, която четири години целенасочено и със завидно постоянство направи всичко възможно да сведе населението на държавата до минимум…А местната управа начело с онзи мащабна дама…това не подлежи изобщо на коментар!

  9. Колко страстно е гушнал Курнелка,явно при подслушването я е чул как пъшка и се е амбицирал

  10. Боже, колко просто има на този свят Боже!

  11. По нашите земи в последните години в политическият живот на странта съвсем успешно се зараждат и нови термини като: пожаро-мутренска-физическо-милиционерка демокрация – All rights reserved, Made in Bulgaria

Comments are closed.