handallosam203151В много интересен и атрактивен мач завършил драматично, накрая момчетата от Ловеч взеха точка при гостуването на “Локомотив” Варна, съобщават от ловешкият спортен клуб.  През първото полувреме хандбалистите на “Осъм” играха неконцетрирано и с много грешки в защита, като полувремето завърши при 19-11 в полза на варненци.

В началото на второто полувреме осъмци изоставаха с цели 10 гола. От 35 минута до края на двубоя ловчалии намаляха изоставането си постепенно, играта в защита се подобряваше все повече. За “Осъм” в игра се появи новото попълнение Атанас Керезов, който отбеляза няколко атрактивни гола.

Добрата игра в защитата на Генади Иванов и последвалите спасявания на Юли Симеонов дадоха възможност за няколко бързи контраатаки, реализирани от Александър Бояджиев и Иван Стайков. И така мачът, навлезе в последната си минута при резултат 29-28 за Локо Варна и тяхна топка. Варненци стигнаха до положение за гол, но Юли Симеонов направи перфектно спасяване и така “Осъм” взе топката и постави началото на своята атака 20секунди преди края, в която се включи и нашият вратар.

В последната секунда Атанас Керезов спечели дузпа в полза на ловчалии. Времето на срещата изтече и остана само изпълнението на 7 метровото хвърляне.

На вратата на Локомотив застана опитния Иван Иванов, а срещу него капитанът на Осъм Виктор Симеонов.Виктор.Симеонов отбеляза и донесе точката за ловчалии.

За Осъм играха Ю.Симеонов,С.Цветков, Г.Карапетян1,В.Микренски,В Симеонов 8,А.Бояджиев 6,В.Няголов 2,А.Керезов 3,Е.Вълчанов 4,Г.Иванов,Н.Комитски 1,И.Стайков 4

 

БРАВО МОМЧЕТА