kasovabelejka1611151Третият късметлия от играта ще стане ясен на 4 януари 2016 г. в сутрешния информационен блок на БНТ„Денят започва“

 Радосвета Коева НАП

Близо 6 милиона фискални бонове на обща стойност 84 млн. лв. са регистрирани за участие в Лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите от началото на кампанията досега, от които над 93 хил. са регистрираните фискални бонове от Ловешко за почти 1 млн. и 100 хил. лв. Сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен над 6,6 млн. пъти.

Третият късметлия от Лотарията на НАП и МФ ще стане ясен на 4 януари, отново в ефира на Българската национална телевизия в сутрешния информационен блок „Денят започва“. Наградата е смарт телефон с четири-ядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Всеки, който иска да участва в Лотария с касови бележки, може да се запознае с отговорите на най-често задаваните въпроси за кампанията, достъпни на интернет страницата www.kasovbon.bg.