opakedn2005131На 22.07.2013 г. (понеделник), от 11:00 часа в Конферентната зала на хотел “Президиум Палас”, гр. Ловеч, ул. “Търговска” № 51 ще се проведе Финална пресконференция за представяне на извършените дейности и постигнатите резултати по проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“ на Областна администрация Ловеч и партньори общините Ловеч, Тетевен и Троян, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

В конференцията ще вземат участие:

– г-н Милко Недялков, областен управител на Ловеч

– г-жа Светла Маринова, ръководител на проекта

– представители на Областна администрация Ловеч, на партньорските общини по проекта Ловеч, Тетевен и Троян, както и на останалите общини от областта

– представители на Изпълнителите по проекта, които ще запознаят присъстващите с извършените дейности и постигнатите резултати.

 

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Общата му стойност е 558 529,21 лв, а периодът на изпълнение 18 месеца.

Основната цел на проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“ е да бъде постигнат интегриран и осезаем ефект от прилагането на политики на областно и общинско ниво. Тя е съобразена със стратегическата цел на ОПАК да се подобри работата на държавната администрация, включително общинската, за реализиране на ефективни политики, качествено обслужване на гражданите и бизнеса и създаване на условия за устойчив икономически растеж и заетост.

 

Проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“ на Областна администрация Ловеч и партньори общините Ловеч, Тетевен и Троян се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Договор № А10-13-50/20.02.2012 г.