bspfenomena2705141Павлин Иванов

Доскоро никому неизвестният номер 15 в листата на „Коалиция за България“ за изборите за Европейски парламент, днес е национална звезда! Президента на ПЕС и председател на българските социалисти Сергей Дмитриевич Станишев, освен че загуби изборите в България, беше победен и във вътрешноведомственият вот.

Дмитриевич спечели в област Ловеч 562 гласа от преференции, докато феномена Неков е спечелил доверието на 659 социалисти!

Влизащата за втори мандат в ЕП Илияна Йотова има само 218 преференциални гласа и очевидно е далеч по-нехаресвана фигура от Феномена.

Бившият шеф на Парламента Георги Пирински е още по-далеч от душите на ловешките социалисти. Той е събрал едва 104 гласа от преференции.

Напористата дама Достена Лаверн, която в Ловеч преди изборите обяви, че ще мобилизира младите и лявото, явно не се е справила изобщо с намерението. Тя има близо 15 пъти по-лош резултат от Неков, като за нея са гласували едва 37 човека.

Ако БСП приемат съвети и препоръки и са отворени за мненията на гражданите – Момчил Неков ПРЕЗИДЕНТ!

9 коментара

  1. 34 000 човека са зачеркнали 15/15. И сега въпросът бил : Кои са те? Миньори, пласьори, сутеньори, циганори …… Купени, заплашвани, неграмотни…. Защото на това му се казва КОНТРОЛИРАН ВОТ. Е, тези ни избраха евро депутатите. Тези същите, ще изберат и следващия парламент, ако не си вдигнем мързеливите задници и не отидем да гласуваме при следващите избори.

    1. Напълно подкрепям написаното.

  2. Е ТОВА МИ ХАРЕСА ГОРЕ…..15-15,АМИ НА БАРЕКОВ ЗА ТОРБИЧКИТЕ СЪЩО БЕШЕ СМЯХ -ЗА ЦЯЛА СЕДМИЦА….

  3. Добре че ГЕРБ взе бюлетина 18! Ха-ха-ха.

  4. Роди ме мамо с късмет пък ме хвърли на …15 място…за смет в ЕвропатА 🙂 🙂 🙂

  5. Червената малоумщина в пълния си блясък! Жалко, че България страда заради тези умствено осакатени червени полу-хора…

Comments are closed.