litexfen1909149Litex Champion

Преди дербито с Лудогорец феновете на Литекс се срещнаха с наставника Красимир Балъков и трима играчи на оранжевите. С това се поднови позабравената от преди инициатива за редовни сбирки на привържениците с техните любимци, на които да може всичко около тима да се научава от “първа ръка”, а не чрез слухове и интерпретации по медиите.

Първите гости бяха капитанът Страхил Попов, бранителят Джаксън Менди и младата надежда Кристиян Малинов. Всеки от привържениците имаше възможност да зададе своя въпрос. Националът Попов заяви,че атмосферата и колективът в “Литекс” са отлични и именно на това се дължи успешната серия и резултати.Той призова публиката за повече търпение, особено когато мачът се “закучи”, а не веднага някои “специалисти” да награбват и хулят играчите.

litexfen1909144Френският защитник сподели, че му е харесала подкрепата на агитката в дербитата с ЦСКА и Левски, като се надява така да стане и срещу по-скромните тимове в първенството. Юношата на клуба Малинов пък разкри какво му е помогнало да пробие при мъжете – труд, постоянство, слушане и изпълняване на указанията на треньора.

Момчетата на Балъков заявиха, че се стягат здраво за гостуването на Лудогорец, а от своя страна ултрасите обещаха два автобуса да акостират на стадиона в Разград. Пътуването е безплатно, на място всеки си купува билет.

Автобусите ще тръгнат от гр. Ловеч, спирка “Чипика”, в 14:00ч.
За записване и повече информация -тел. 0895 826 232.