litex2004137Феновете на Литекс са силно обезпокоени за бъдещето на отбора след информациите, че Гриша Ганчев ще вземе ЦСКА. От фенклуба на оранжевите разпростаниха декларация, с която призовават Ганчев да  не изоставя Литекс.

„В последните дни, различни спортни медии бълват за пореден път и поредна година едни и същи сюжети! На нас , феновете на Литекс Ловеч, ни писна да четем поредните глупости и решихме да осветлим футболната общественост и цяла България по въпроси, които са се натрупвали с годините!
На нас ни е омръзнало да слушаме каква гордост е да си от Левски или ЦСКА. Колко велики отбори и с каква велика история са. Днес излизаме пред вас и с чиста съвест и без грам хиперболизация ви казваме, че истинската гордост е да си от Ловеч! Гордост е да си от град, който е избран от Апостола за столица на единствената истинска революция в България! Град, в който той намери и припозна своите братя! Гордост е да си съгражданин с първия български космонавт Георги Иванов!
Гордост е да си от Литекс, лесно е да си от Левски, напоследък срамно е да си от ЦСКА!
В последно време много се говори за история! Господа, историята винаги се помни  и няма как да я изтриете! Винаги ще помните как се брои от 0 до 8! Винаги ще помним как вие, многобройни и верни фенове,  си тръгнахте на полувремето! Винаги ще се помни как си продадохте знамената и как си нарязахте гредите на ‘Армията”! Относно паметта и историята, наистина ли смятате, че сме забравили срещу кого и какво скандирахте на нашия стадион, който изпочупихте? Спомняте ли си по какъв начин обиждахте човека пред когото сте паднали на колене и умолявате от няколко дена?
Имате ли гордост , господа армейци? Имате ли тази гордост, която ние имаме? Наясно ли сте, че каквото и да се случи, ние ще продължим да сме с гордо вдигната глава, а вие за пореден път ще сте жалки!
Бъдете сигурни, ние ще се погрижим това да не бъде забравено никога!
Ние не сме Металик Сопот, не сме Велбъжд Кюстендил, не сме Олимпик Тетевен! Ние сме от Ловеч! Малкото исторически факти които споменахме, трябва да ви говорят само едно – ние се борим докрай, без значение срещу кого и по какъв начин!
Господин Ганчев, знайте, че тук в нашия Ловеч, всички стоят плътно зад отбора! Знайте, че количеството не означава качество! Бъдете сигурен, че любовта и пламъка в очите на дори само 3-ма от нас е много по-силен от всички онези псевдофенове на ЦСКА, които са виждали “Армията” само на снимка! Вие по-добре от всички знаете, че е гордост и привилегия да си от Литекс и да се бориш срещу статуквото! Били сме зад Вас и сме ви подкрепяли и в най-трудните моменти, когато по всякакъв начин се опитваха да спрат Литекс към титлите и успехите!Не ни предавайте! Не предавайте и онези млади момчета, които са готови да оставят сърцето си на терена за ЛИТЕКС. Те го доказаха и ние знаем, че Гошо Миланов никога не би сложил фалшива червена звезда до сърцето си! Не предавайте вашите деца! Не се подвеждайте по милите думи на собственици и фенове! Историята помни, че никой не си е тръгнал с добро от техния отбор.
Историята помни великите! Велики са тези, които повеждат малцинството и подчиняват мнозинството!

Само Литекс, Литекс от Ловеч!“

От Ултрас Ловеч

1 коментар

Comments are closed.