VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100Ученици от Гимназията за чужди езици „Екзарх Йосиф I“ в Ловеч отбелязаха 26 юни – Световния ден за борба срещу наркотиците, съобщават от училището. С песни, есета, рисунки и колажи в зала „Америка за България“ те казаха „Не на дрогата“. На събитието присъстваха ученици, преподаватели, представители на Регионалната здравна инспекция и Превантивно-информационния център за борба с наркотичните вещества към Община Ловеч.

Станаха ясни и резултатите от конкурса за ученическо творчество на тема „Искам да живея в свят без наркотици”. Той бе обявен още през февруари на страницата във Фейсбук “ГЧЕ срещу дрогата“. В него взеха участие над 30 ученици от Езиковата. Те представиха свои творби – стихотворения, есета, рисунки, колажи, в които изразяват своята лична позиция по проблема за наркотиците. Конкурсът бе проведен в рамките на училищния проект „Заедно срещу дрогата”.

Всички участници бяха наградени с грамоти, а победителите – и с предметни награди, подсигурени със съдействието на РЗИ – Ловеч.

2 коментара

  1. Ами очевадно е така!

  2. И как се борят в гимназията срещу наркотиците? Като връщат тихомълком в училището наркодилърчета и наркоманчета, защото тате е голямата работа?

Comments are closed.