Младежите от училище ПГГСД „Сава Младенов“ посетиха всички отдели на администрацията, за да се запознаят с работния процес

На 25.01.16г. в Община Тетевен се проведе – Ден на отворените врати, в който учениците от клуб „Лидер“ – при училище ПГГСД „Сава Младенов“, се запознаха с работните процеси на местната администрация. Секретарят – Цветелина Стоянова влезе в ролята на гид и представи на младежите всяко едно звено, съответно, неговите задачи и отговорности.

В края на обиколката учениците бяха посрещнати от кмета на Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, както и от началниците на отделите в общината.

„Нагърбили сте се с отговорността да бъдете лидери – носете я достойно и отговорно. Радвам се, когато виждам активни и заинтересовани млади хора, а визитата Ви днес показва, че се интересувате от случващото се в общината”, каза д-р Бояджиева.

Всеки отдел беше представен накратко от съответния ръководител, след което представителите на клуб „Лидер“ зададоха своите въпроси. Получи се ползотворна дискусия, а младежите не скриха вълнението и емоцията си от провелата се среща.

Администрацията отново показа своята активност и приемственост с поредната инициатива – Ден на отворените врати, която спомага за създаването на една добра комуникация между институцията и младежите. Подобни посещения вече направиха и учениците от Професионална гимназия по строителство, електротехника и услуги; СУ „Георги Бенковски“ и друга група от ПГГСД „Сава Младенов“.