pavlinivanov409141Павлин Иванов

Досега, в моят живот съм полагал две клетви за вярност. В казармата пред България и в църквата пред моята съпруга. Утре ще се закълна като общински съветник. Много особен ден за мен.

Години наред се опитвах да променям развитието на Ловеч отвън. Признавам, не беше много успешно. Установих, както един мой приятел ми беше казал доста отдавна, че отвън не става. Или по-скоро, могат да се спрат или ограничат различни разрушителни процеси, но не може да се прокара нищо добро и полезно.

От утре, заедно с хората, с които работя, съм уверен, че започваме пълната промяна на нашия град. Ще бъде доста трудно, но с ум, упоритост, знания и вяра, мисля, че скоро ще се почувстват първите резултати.

Уважаеми приятели, имам към вас само една молба – ако усетите, че съм „залитнал“, променил съм се за лошо, загубил съм себе си, принципите си, целите и пътя, много ви моля, бъдете остри, нетърпими, ударете ми един шамар!

Не е страшно човек да прави грешки, страшното е ако не се коригира и живее в заблуди.

Пожелайте ми здраве, сила, воля и разум!

Утре започваме промяната на нашия град!

10 коментара

  1. Родителите на наркодилърчета и наркомани ли ще ни оправят?

  2. Как може да съществува такава гола амбициозност-да информираш и формираш обществено мнение, а да си неграмотен???? Смехотворно! Пише се : “От утре започва промяната на нашиЯ град”! Ужас…..

  3. Промяната ще е за всички, 26 години след рухването на комунизма, вече това се случи и в Ловеч! Доста позакъсня, но по-добре късно, от колкото никога!

Comments are closed.