Емоционално и атрактивно днес протече открития „Урокът по родолюбие в СУТодор Кирков с дългоочакваните гости от РК,,Васил Левски” при НД „Традиция”. Инициативата се проведе по покана на екипът на Детско полицейско управление и любезните домакини от училището.

Малките полицаи и любознателните ученици от първи до дванадесети клас с интерес разгледаха различно хладно и огнестрелно оръжие, които са били на въоръжение през Априлското въстание и Руско-турската война. Всички присъстващи освен, че успяха да ги разгледат отблизо и докоснат, но и да научат нещо повече за тях. По смелите си направиха и снимки, облечени в хайдушка или четническа униформа в импровизираното ретро фото.

Освен малките полицаи от Детско полицейско управление се включиха и клубовете по проект ,,Твоят час,, ,,Опознай Родината и родния край, с ръководител г жа Таня Тачкова, „Приказен свят”, с ръководител Цветелина Попова,Краезнаниес ръководител Теодора Христова, , Готов съм за НВО по математика”, с ръководител Маргарита Радкова, “Живо наследство”, с ръководител Детелина Карапетрова.

На интересното за ученици и учители мероприятие присъстваха мл. п. инспектор Тихомир Стефанов, Албена Йончева, екипът на Детско полицейско управление в СУТодор Кирков”, много ученици и родители.

1 коментар

  1. Тия родолюбци защо не ги пита кой е Тодор Кирков? Ама явно няма как да стане понеже защото сме в османския съюз на евроПейските комуНистически републики и такива личности не трябва да се знят както и, че Русия ни прави държава макар и по докуМенти имам в предвид сега де.

Comments are closed.