pavlinivanov2111151Павлин Иванов

Измина една много тежка и трудна за мен и сайта ми година! Но за сметка на това, тя беше изключително интересна. Година изпълнена със страсти, промени, сътресения, но завършваща по различен начин. Само след няколко часа, ловчалии ще посрещнем ЗАЕДНО на площад „Тодор Кирков“ новата 2016-та.

В последните часове на 2015-та искам да благодаря:

Благодаря на читателите на „Ловеч днес“, за това, че заедно с вас, успяхме да сложим точка на упадъка на нашия град! Благодаря ви, че ме подкрепяхте! Благодаря ви, че изразявахте мнения и позиции, искахте, борихте се и всички заедно успяхме да си върнем Ловеч!

Благодаря на хората, с които години наред водихме битки в името на нормалността, справедливостта и бъдещето на нашия град! Ако не бяхте толкова упорити, последователни, принципни и честни, никога нямаше да успеем!

Специално искам да благодаря на Иво Райнов, Данчо Заверджиев, Корнелия Маринова, за това, че в най-тежките времена, успявахме заедно да превъзмогваме трудностите и проблемите. Вярвахме в доброто настояще и бъдеще на Ловеч. Понесохме много, много удари, но не се предадохме и продължихме напред.

Но ако трябва да бъда честен, а така смятам, че трябва да бъде, очаква ни чудовищно много работа! Нищо в нашият град няма да се случи наготово или да падне от небето.

Искам да пожелая на всички хора, които обичат Ловеч здраве, сила, мъдрост и упоритост! Бих искал да бъдем по-добри един с друг, да бъдем добронамерени, да мислим за града си, да обичаме България!

Имаме прекрасен град и невероятна страна! От всички нас зависи кога ще ги превърнем в истински и обичан дом!

Весело посрещане на Новата година и нека Бог да е с нас!

 

9 коментара

Comments are closed.