Тържествено откриване на новия „Лаура фитнес и релакс център“ се състоя на 21 февруари вечерта в Ловеч, като новият обект събра много приятели на гимнастиката и здравословния начин на живот. Центърът се намира на втория етаж над новото заведение „Хесбургер“ (бивш „Ерфурт“),  входът е откъм църковния храм „Св. св. Кирил и Методий“. Залите разполагат с най-модерни и професионални фитнес уреди и уелнес оборудване и ще зарадват и най-взискателния любител на здравословния начин на живот.

Гостите бяха посрещнати от управителя на центъра Николет Христова и нейния баща Христофор Христов  („Лаура“).

„Ние гледаме позитивно на нещата, които се случват в нашия Ловеч и този нов обект е доказателство за това. През последните няколко месеца тази сграда в центъра на града придоби съвсем нов облик и се надявам да има повече хора като Николет и баща й Христофор, за да се случват нещата в нашия град. Пожелавам успехи на стопаните и на посетителите на фитнес-центъра и нека всички бъдем по-здрави“, каза при откриването заместник-кметът на Община Ловеч Венцислав Христов.

Той връчи на стопаните цветя и плакет с „Най-добри пожелания“  и ги поздрави от името на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова. На откриването присъства още заместник-кметът Цветан Георгиев, както и главният архитект на Община Ловеч Минчо Петков. Водосвет бе отслужен от отец Кънчо Кабадийски, който също пожела успех на начинанието и поръси със светена вода присъстващите.

„Наричаме нашия център сбъдната мечта, защото когато купихме помещението през 2016 г. и започнахме проекта, това днес определено ни се струваше мираж“, каза при откриването Николет Христова.

Специален гост на тържеството бе Злати Димитрова, която неотдавна стана майка, но благодарение на специалното отношение към спорта изглежда прекрасно. Оборудването тук е от най-високо ниво, а всеки трябва да спортува, сподели известният модел.

След официалното откриване Николет Христова разказа: „Това е най-модерната фитнес-зала в града с абсолютно пълно оборудване, подходящо и за дами, и за мъже. Имаме и зала за групови тренировки, за аеробика и канго джим. Уредите са на фирмата „Техно джим“, досега в Ловеч  не е правен такъв фитнес-център с многофункционални уреди“.

Младата дама е носител на наградата „Оскар за красота“ (Beauty Oscar ), която бе връчена на специална церемония в София на 7 декември 2017 г., като част от церемонията по награждаване на бизнес дамите за годината.

19 коментара

  1. Успешно начало и дано предизвика интерес в младите хора в града ни.

  2. Ей все ще се намери някой да се изкаже неподготвен !!!!
    Вместо да поздравите това младо находчиво момиче за инвестицията в замиращия ни град, се притеснявате за хонорара на Златка/ който едва ли вие щяхте да платите, дори и да го имаше /!

  3. Най-накрая нещо хубаво и в нашия град. Браво!!! Това със канго джъмпса ме спечели тотално.

  4. Златка? Тази, която не знаеше столиците? Явно знае къде е Ловеч срещу съответния хонорар

    1. А вие знаете ли ги ?!
      Намери Ловеч и без хонорар Щом ви е важно да коментирате, нека поне получите точна информация!

    2. Не разбирам как и защо от такова хубаво събитие пак го обърнахте на “комплекси” и кой колко знания има по география.. мъка, мъка.. Радвайте се на фитнеса и със здраве!

    3. Ani Marinova Така е, жалко е наистина!
      Вместо ние младите да бъдем по-интелигентни и добри…Ние веднага да направим лош коментар! Смятам излишен!

Comments are closed.