hram2810141Община Ловеч е подготвила специална програма по случай Въведение Богородично и Деня на християнското семейство.  Тържественият концерт  ще се състои на 21 ноември 2016 г. (понеделник) в приземния храм „Въведение Богородично“ при Катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий“ от 18 часа.

Празникът започва с молитва заедно с децата от Неделното училище към Ловчанската Св. Митрополия с участието на Негово Високопреосвещенство Ловчанския митрополит Гавриил.

В програмата са включени  изпълнение на  „Символа на вярата“ от възпитаниците на отец Любомир Казашки от Основно училище „В. Левски“. Ще се включат още Смесен църковен хор „Евстати Павлов“ при Храм „Св. Троица“ с диригент Доротея Динкова, Смесен църковен хор „Евстати Павлов“, ще има песни от учениците от Средно училище „Св. Климент Охридски“ с преподавател  Наталия Хумбаджиева, изпълнения на децата от детска градина „Радост“, детска градина „Слънце“, вокална група „Звънче“ с ръководител Първолета Саботинова, деца  от Основно училище „Христо Никифоров“ и много други.