karate2008131На 24 август, събота, в  спортна зала „Чавдар“ – град Троян, ще се проведе петият Международен карате семинар „ Неутрализиране, задържане и контрол на нарушители“.

         Организатори на събитието са: Клуб по карате /КК/ “Атнес“-Троян,  Община Троян,  DOJO KYAN – Madrid, РУ Полиция – Троян.

Ще участват служители на МВР и испанската полиция, състезатели на КК „Атнес“, Dojo Kyan – Madrid  и поканени от организаторите / полицейски служители от Габрово, В.Търново, Русе и др./.

         Инструктор:  шихан Фернандо Серано – Испания, 6-ти дан, международен инструктор по самозащита и треньор на националния отбор по карате на Испания.

         Програмата включва:

10.00ч. – начало

10.30 – 12.00ч. – тренировка по приложни техники и самозащита;

12.00 ч.  – Официално откриване от кмета Донка Михайлова;

14.00 – 16.00ч. – тренировка карате;

 

         Практическият семинар „Неутрализиране, задържане и контрол“ е една от формите на обучение, използвана за повишаване нивото на подготовка на троянските каратеки, както и за разучаване и усъвършенстване на реално приложими техники от служителите на МВР. Шихан Фернандо Серано /Испания/, който ще води тазгодишния семинар, ще бъде гост на Троян за четвърти път, като при всяко свое идване той провежда обучение и с полицейските служители.  Треньор е  на испанския национален отбор по карате и има международна майсторска степен по ко-будо-защита срещу въоръжени нападатели.

Официални гости:

Поканени са да присъстват:

         Областен управител на Ловешка област – Милко Недялков;

         Кмет на Троян – Донка Михайлова, Председателят на ОбС-Троян Ангел Балев;

         Директорите на Областните дирекции на МВР в Ловеч, Плевен, Русе, Габрово, Велико Търново,

Марин Ичев – началник РУП-Троян

Полк. Румен Димитров – началник на Военен географски център- Троян;

1 коментар

  1. Кой ще ни задържа? Питам понеже аз още съм нарушител. Хич и не е….авам да правя страница в нета на другаря Петър Николов Петров от Кирчево безплатно.

Comments are closed.