ilia-ganchev2706131Троянският  поет и художник Илия Ганчев представя новата си книга “Горчиво сладко” (хумор и сатира)  в Клуба на дейците на културата в Ловеч на 2 юли, вторник, от 17,30 часа. Рецитал по произведения от книгата ще изнесат Христина Петрова и Радой Стойчев. С музикални изпълнения ще участва  Иван Хаджидимитров.

Илия Ганчев е председател на групата на троянските писатели. Бил е дългогодишен преподавател по български език и литература в Троян. Автор е на над 10 поетични книги, сред които  “До оня бряг”, “Открехнати мълчания”, “Смелостта да обичам”, “Светлина от моя свят”, “Между два огъня”, “Облак от болка”, “На ръба”, “Преброено време” , “Критична маса”.

Има седем самостоятелни изложби.                                                                         

3 коментара

  1. Не си спомням през последните двайсетина години в Ловеч да е представяна оперна постановка. Снощи великотърновци се постараха с “Травиата” на Верди на сцената на Драматичния театър и лично аз останах доволен от тях. Е, едно оперно представление не е като “шоуто” на шамандурата в реката, не струва повече от половин милион, но явно си заслужава да се види, щом залата се напълни.
    https://www.youtube.com/watch?v=OA4fA5KmgI8

Comments are closed.