inspekciqtrud312121След спечелен конкурс, троянецът Камен Спасовски спечели мястото на Директор на Инспекция по труда Ловеч. Той идва на мястото на досегашният шеф на инспекцията на инж. Митко Митков.

Спасовски е на 50 години, роден в Троян. По образование е икономист. Работил е в частния бизнес, като се е занимавал с издателска дейност. Два мандата е бил секретар на Община Троян.

6 коментара

  1. Митев ще го търсите със свещ. Професионалисти като него все по рядко ще се срещат в Държавната администрация. Особено на ръководни длъжности. Събудете се другарю Станишев!!!!!!!!!!

  2. Ясно! Човека се е занимавал с издателска дейност и понеже има опит в издаването ще докладва за онзи дето е издал работодателя си. А я го питай защо до сега не съм видял написана статия че инспекторите по труда да открили нередности в …. ???
    Не, че нещо ама напомням за другаря Петър гоблена. Е па другаря реши, че съм му длъжен да му правя страница в интернетпринудително и безплатно понеже защото …. и въпреки, че писах на предишния директор нямам информация по никакъв начин да е взел мерки срещу другаря. Ха сега обадете на този издател ако му повторя същото какво ще ми се случи?

  3. Единственото, което ще направи бившия секретар на Община Троян сиреч кадър на БСП е да уволни Митко Митев, който го отстрани навремето като бивш служител на Инспекция по труда. Нали не се мислите, че този троянски Кадър е спечелил честно Конкурса?? Бил дошъл да издига имиджа на Инспекцията. Да беее, белгиецо… Повервахме ти…Дупе да им е яко на някои от троянските фирми близките месеци!

Comments are closed.