aptekilovech2901151Павлин Иванов

Днес в 13.00 ч. Председателят на Общински съвет Ловеч Тихол Тихолов ще трябва да даде отговор на три много ясни и много прости въпроса, поставени от един най-обикновен гражданин, все още живеещ в Ловеч – Николай Стоянов.

Като точка 2 в проекто-дневният ред на местният парламент е включено питането на Стоянов към Председател Тихолов. Трите прости въпроса, поставени гражданина, приел за своя кауза откриването на Денонощна аптека и Дежурен Денталист- Лекарски кабинет са много простички. 35 350 граждани на гр. Ловеч и общината са лишени от една възможност, гарантиращи нашата човешка сигурност, сигурността, че утре ще сме живи и здрави…..

Стоянов пита:

  1. Уважаеми овластени по наш избор граждани на град Ловеч, избрани от нас, Гражданите на град Ловеч, какво направихте или не направихте, така че в град Ловеч да има денонощна аптека и дежурен денталист лекар?
  2. Какво ще предприемете Вие – Председателят на Общински съвет Ловеч Тихол Тихолов, общинските съветници и Вие кмет на община Ловеч Минчо Казанджиев, за организацията на денонощна аптечна помощ и дежурен лекар – денталист, на територията на град Ловеч?
  3. В какъв срок ще решите този наболял проблем за град Ловеч?

 

Въпросите са ясни и изискват прости, ясни отговори.

Търси се причината защо за 3 мандата кмета реформатор Минчо Казанджиев не е направил нищо, което да доведе резултат.

Иска се и ясна визия КОГА проблемът ще бъде решен.

2 коментара

  1. Ловеч се вдигна – иска денонощна аптека и стоматолог
    http://www.kmeta.bg/lovech-se-vdigna-iska-denonoshtna-apteka-i-stomatolog-41522.htm

    “Има обаче надежда, че сред гражданите са е родила воля да създадат за себе си по-добри условия за живот и това може да провокира политическа воля за решаването на проблема.
    От Kmeta.bg вярваме, че градоначалникът, неговите заместници, Общинският съвет, Фармацевтичната колегия, и всички, от които зависи, ще обединят усилия, за да се отговори на една елементарна човешка нужда.”

    Вие от Kmeta.bg може и да вярвате на кмета Казанджиев да реши този проблем на хората, но от отговора му днес ще стане ясно дали изобщо мое да се вярва на този човек.
    На бас, че нито кмета, нито общинските съветници днес ще направят реално и работещо предложение за решаване на проблема в отговор на питането.

Comments are closed.