handballlovech981811151Габриела Петрова

На 17 ноември в Свищов се проведе първият за този сезон турнир за момичета до 10 години. Там момичета на Ловеч се справиха първо с домакините побеждавайки ги с 12:7. Вторият им мач беше срещу най-успешният клуб в женското направление за 2015 година, „Бъки“ от Габрово. Интрига в срещата имаше само през първото полувреме, което завърши с 2 гола преднина за ловчалиики. Последва отлична втора част и победа с 8:3.

В последният си мач, отборът не срещна никакви затруднения срещу отборът на Павликени. Вратарката Вероника Денчева не позволи да й вкарат гол и срещата завърши при резултат 6:0.

За Ловеч с най-много голове се отчета Ралица Стоянова, следвана от Ралица Райкова и Симона Иганатова. Всички останали: Даяна Атанасова, Йоана Костова, Габриела Бояджиева, Сурая Юсеинова, Ева Мирчева, Паула Стойкова, Мая Ненова, Елена Василева играха на високо ниво.

handballlovech981811154Това е голям успех за нас!

Голяма част от децата тренират в училищата, в които учат, за което сме благодарни на директорите на ОУ “Васил Левски“, СОУ“Свети Климент Охридски“и СОУ “Тодор Кирков“, които ни допуснаха да ползваме базата им през учебната 2015/2016..

Но училищната база не е предназначена за създаване на шампиони, а само за откриването им. Спортната зала, с която разполага градът ни, в момента не е в състояние да приеме най-малките хандбалисти, а спорт без база …

1 коментар

  1. Браво ! Ханбала в Ловеч от годи на зад е бил на много високо ниво аз самата бях вратар наония години 1972 и т.к.

Comments are closed.