В РУ Луковит е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в периода от 10 ноември до 10 декември е проникнал в къща в с. Драган и от гараж към нея е отнел мотоциклет «Сузуки ТС 155Х».

На 09.12.2016г. около 20.55 часа в РУ Троян е получен сигнал от 42 годишен мъж от града, че три непознати за него лица са хвърляли камъни и са счупили прозорец на дома му, на ул. «Яворов» в гр.Троян. Мъжът е  подгонил извършителите, настигнал е един от тях -14 годишно момче и му е нанесъл побой, в резултат на който детето е със средна телесна повреда. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Луковит е започнало разследване, което да изясни причините за пожар  възникнал в с.Дерманци около 04:55 часа  на 11 декември, при който е изгорял лек автомобил «Опел Астра». Превозното средство е било паркирано пред частен дом в селото.

На 10 декември полицаи от РУ Тетевен са спрели за проверка товарен автомобил “ЗИЛ”, управляван от М.М.-33 годишен от с. Градежница. При проверка на превозното средство е установено, че в каросерията са натоварени  10 пространствени м 3 дърва за огрев, без контролна горска марка и без писмени документи. Водачът на камиона е неправоспособен и шофира в срока на изтърпяване на административно наказание за същото нарушение. Мъжът е задържан, а по случая е образувано досъдебно производство.

Полицаи от РУ Ловеч са установили и задържали 17 годишен младеж от с.Славяни, който в нощта на 09 срещу 10 декември е направил опит да отнеме лек автомобил «Фиат Браво», паркиран на улица в селото.

По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като в землището на с.Горско Сливово е спрян за проверка т.а. «Газ 66» натоварен с 8 куб.м. дърва за огрев, за които няма издадено редовно позволително за сеч и извоз.

В РУ Троян е образувано бързо производство срещу Б.Н.-32 годишен от гр.Плевен, който на 10.12.2016г. около 03.20 ч. на ул.”Христо Ботев” в гр.Троян е управлявал лек автомобил под въздействието на наркотични вещества.

Полицаи от РУ Троян са установили 21 годишен жител на с.Горно Трапе като извършител на кражба на мобилен телефон, ръчен мъжки часовник и сума от 100 лева. от стая в къща за гости, в с.Бели Осъм. По случая е образувано досъдебно производство.

2 коментара

Comments are closed.