На 29.06.2017г. около 04.50ч. криминалисти от РУ Ловеч са задържали четирима криминално проявени мъже от с.Славяни /на възраст 28,33 и двама на по 31 години/, които са се предвижвали с конска каруца из слънчогледов масив край селото. Ловешките полицаи са разполагали с предварителна информация, че мъжете се завръщат от с .Горан, където от частен дом са отнели ел.инструменти, кабели с различна дължина и сечение и съдове от цветни метали. При задържането им лицата са оказали  съпротива и са наранили леко трима служители на РУ-Ловеч.

По случая са образувани две досъдебни производства и работата продължава.

 

В РУ Троян е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в периода от м. ноември 2016г до 29 юни 2017 год. е  проникнал в къща в с.Голяма Желязна и е отнел  множество инструменти и покъщнина.

 

На 29.06.2017г. около 12.35ч. на ул.”Георги С. Раковски” № 41 в гр.Троян, л.а. «Ситроен» управляван от 22-годишен мъж от града е блъснал 82-годишна пешеходка.  Жената е настанена в троянската болница с травма и наранявания по главата, без опасност за живота. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на ЗДВП.

=

Полицаи от РУ Троян задържаха 18-годишен, криминално проявен младеж от града, който на 28 юни около 20.00 часа  е отнел велосипед “drag” от местността “Чакърски”.  Велосипедът е открит и иззет по съответния ред, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

                           

4 коментара

  1. Тази страница няма ли администратор ? Кой позволява на този неграмотен абориген, да пише каквото и да е ?

  2. zdraveite bihiskal da ohertaiq tezi hora bqha zadarjani nepravomerno tezi hora sabiraha ohliovi te bqha biti poshti do smrt koiqe loveshkata policq da obivat i brebivat horata do smrt tesa izrodi nacisti komonizi obiici telisa dali jivot na horata he dagi obiva i dagi prebivat koisa te loveshkata policiq sa obici obici mnogo brzo zabravihme kak obiha hovek ot selo bohot notova vehe nese govori zatova zashto no danabejdavate mojete i da obivate i da prebivate koiste vie neraznasiqte pravosdie v gorata avehe i v slanhogleda obici ste komonisti neste gospot shavidim tazi rabota

  3. Тези криминално проявени мъже са цигани от гръцки произход,разселени в селата Бохот и Славяни по времето на комунизма.От тях проплакаха не едно и две села покрай Ловеч.В Славяни,Слатина,Горан,Лисец,Баховица и други имат “ДОБРИ”спомени от
    тях.Станаха толкова нагли,че влизат в къщите на хората докато те спят.Посягат вече и на бой.Супер специалисти са домовите кражби.Не работят,не учат,женят се още като деца,че даже и първи братовчеди.Раждат се болни и психясали деца.Така точат социалната система и живеят на гърба на другите.
    Колко още трябва да ги търпим?Това не трябва да продължава повече.Хора осъзнайте се!!!

Comments are closed.