kmettiholov901141-1Ако сте безработен и искате шефска работа, обадете се на Минчо!

Павлин Иванов

След два неуспешни опита на Минчо Казанджиев (БСП) да наложи в Общински съвет назначаването на безработната Севдие Шевкат Кулаалиева в Борда на директорите на «Общински пазари», в четвъртък предстои трета серия на филма.

Припомням и че Агенцията по вписванията отказа да впише промяната в борда на общинското дружество, като изрично становище, при какви условия това може да стане.

Както знаете, «Общински пазари» е изградено с публични средства на Община Ловеч, стопанисва общински обекти и шефовете там се назначават от Общински съвет.

В това дружество най-случайно работи и съпругата на Председателят на Общински съвет Тихол Тихолов.

Ако искате да си намерите добре платена работа, знаете на кого да се обадите, нали?

11 коментара

  1. Ефектът от припомнянето на този прашясал вече материал е съвсем същият като претоплянето на стара вкисната манджа. То оставя усещането за нескопосана, плиткоскроена манипулация преди утрешния балотаж. Вероятно П. Иванов иска да приспи съмненията на ловчалиите от няколко месеца, породени от слуховете за договорка м/у двамата ловешки депутати на ГЕРБ и ДПС – да се даде рамо на опонента на М. Казанджиев. С други думи – сайтът може би се опитва да отклони вниманието в невярната посока – иначе нямаше да се напъва и да вади от нафталина старите парцали. За глупави или наивни ни мислите?!
    Апропо, текстът върху корицата на профила на сайта Ви във Фейсбук е в нарушение на Изборния кодекс и е открита агитация с некоректно, бих казала, арогантно съдържание срещу публична личност. Позволявате си го, защото вече сте избран за общински съветник и съпругата Ви работи в Съда или го правите от незнание, г–н Иванов?
    Не мисля, че сте страхливец и се надявам да не изтриете коментара ми. Бъдете здрав.

  2. Минчоуу, много те натискат тия от ДПС-то бе, та да се напъваш за трети път, от толкова напън да не направиш беля!

  3. Инрересно как Павлин Иванов сам ни примоня поръчковите си статии… Павка, жалко ,че не е жив Чърчил да ти каже…” След като разбрахме ,че сте проститутки, си кажете цената”…..

  4. В това дружество има ли въобще случайни хора?

Comments are closed.