ekipkmet1911152И третият нов зам.-кмет на община Ловеч встъпи в длъжност днес. Венцислав Христов пое ресора образование, култура, туризъм, здравеопазване и социални дейности, за който отговаряше досега Пламен Петков. От вчера функциите на зам.-кмет по строителство, архитектура, градоустройство и екология пое Ивелина Радевска, а по общинска собственост, икономическа политика и местни приходи – Цветан Георгиев.

Венцислав Христов е роден на 29 април 1960 г. в Ловеч. Завършил е механотехникума в града, а след това се дипломира в Югозападния университет в Благоевград, магистър по „Начална педагогика“. Има две специализации – в Софийския университет по начална педагогика и във Великотърновския университет по управление на образованието.

vencihristov1911151Работил е като учител в Летница, директор на училището в с. Горско Сливово, експерт „Начално образование“ в РИО – Ловеч, помощник директор в ОУ „Проф. Димитър Димов“ и от 1998 г. е директор на ОУ „Христо Никифоров“. Женен, с една дъщеря.

От днес за директор на ОУ „Христо Никифоров“ е назначена Милка Аладжова, досегашен главен учител.

16 коментара

  1. Честито г-н Христов!!!Желая ви много успехи!!!!Убедена съм,че сте доста компетентен по тема’образование’!!!!

  2. АМИ МОЖЕ И ЧЕТВЪРТИ ЗАМЕСТНИК КМЕТ ДА ИМА!!!!!! ЩЕ ПОПИТАТЕ ЗАЩО………..АМИ ДОКАТО РАЗРОВИ ДАЛАВЕРИТЕ НА ПРЕДИШНИТЕ УПРАВНИЦИ НА ГРАДА СИГУРНО ЩЕ МУ ТРЯБВА И ДОСТА СЪТРУДНИЦИ ЗА ПОМОЩ!!!!СЛЕД 22 ГОД. УПРАВЛЕНИЕ НА ВЕЛИКАТА Б.С.П ГРАДА СЕ ОБЕЗЛЮДИ И ЗАТРИ ,ПОРАДИ ВЕЩТНОТО И УПРАВЛЕНИЕ!!!! (y) 🙂

  3. До сега , защо никой не повдигна темата, че 25 години е имало трима заместници и никой нищо не разбра за какво са ,а сега когато Ви ги представят и всичко е на светло ви е криво??! Няма угодия !! До кога ще мрънкате и плюете ,а не разберете , че за да се работи е нужно да има хора за това !

  4. ОЧАКВАЙТЕ НА ЗАМЕСТНИЦИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Син казва на майка си:
    – Повече няма да стъпя в училище “Христо Никифоров”!!!
    – Защо пък?
    – Не издържам повече! Иванчо мята по мен ракетки, Петьо ме удря с учебника по главата, а Гошко ме спъва по стълбите…Не, няма повече!!!
    – Но сине, успокой се, длъжен си, просто си длъжен, поне докато станеш заместник-кмет! Първо ти си на петдесет и пет години, и второ ти си директора на училището.

  6. Че то кметът на Община Ловеч ВИНАГИ е имал по трима заместници… Ама нито броят им, нито образованието им е било тема за дискусия 20 години! Защо ли?????

    1. Защото са социалисти. (по С. Станишеф).

      Нали ще се променяме, Уляна? Нали започва новото начало? Ще ни управляват образовани и интелигентни хора, с демократично и мениджърско мислене. Затова и образованието се гледа, не може да си бил двойкаджия в училище като Горов, Хаджиев и други отговорни другари, с купена диплома от лавката в някой псевдоВУЗ.
      Както написа в друга тема г-жа Караджова, освен образованието е необходимо да се споменат и семейните свързаности. В случая с Председателя и зам кметицата това дори е силно наложително.

  7. Аааа малко са ви трима трябва още, че нали г-жа Маринова и е трудно да се оправи с една нищо и никаква община

  8. Йе, последният мохикан от кохортата, др. Венци Христов, поне е роден в града. 🙂

Comments are closed.