snimka_lovechtoday_1Компанията за купуване и наемане на земя отвори офис и в нашия град

Ще съдействаме за развитието на модерно и ефективно българско земеделие, в което дори и собствениците на малки парцели имат възможност да осребрят активите си на добра цена. С тази задача стартира официално работа офисът на компанията за професионално управление на земеделски активи Агрион в Ловеч. Фирмата купува и наема земя независимо от нейното местоположение и размер, прави замени, дава безплатна информация и консултации. Това, което я различава от останалите дружества в бранша е, че разглежда всеки парцел индивидуално спрямо неговите специфики и може да предложи оферта за покупка до два часа при максимално улеснена процедура за продавача. Портфолиото от услуги включва още покупки на идеални части от имот, цялостно управление на наследствени земи, изплащане на рентата авансово и други. Освен това Агрион е първата в сектора, която инвестира в развитието на верига от офиси в цялата страна, сред които намери място и Ловеч.

snimka_lovechtoday2„Агрион припозна необходимостта от изграждането на професионална мрежа от офиси и екип от специалисти, които от една страна да имат богат опит в бранша, а от друга – да разполагат с инструментариум да отговорят на различните нужди на собствениците на земи.”, посочиха от фирмата. Основните ценности, на които залагат са коректност, експедитивност и експертност. Експертите искат да са близо до хората, да говорят на разбираем език, защото точно сега е моментът за трезва и обективна оценка на поземлените активи.

„Смятаме, че собствениците, наследниците, фермерите и всички, които приемат земята не само като актив, а като кауза, трябва да имат достъп до информация за пазара, за цените и за възможностите как земята да отговаря на техните финансови нужди, като в същото време се обработва и генерира добавена стойност.

snimka_lovechtoday3 В нашите офиси всеки ще може да получи коректна оценка за земеделския си актив, напълно безплатно ще му съдействаме да разбере къде точно се намира, дали и от кого се обработва, има ли право на рента, как да я получи и т.н. Опирайки се на познанията си за пазара и на високата компетентност на нашия екип, Агрион предоставя безплатно и юридически и търговски консултации, може да сме полезни за бързото осребряване на даден актив и приключване на сделката.”, обясниха още експертите.

8 коментара

  1. Ей,анонимния,я внимавай какво и за кого пишеш,че…..

  2. Вместо да бълвате глупости срещу компанията, помислете за хорицата на години, които не могат да си обработват и въобще опазват земята, и се чудят как да я вардят от цигани, мними арендатори, и още по-мними земеделци, които наистина ги ограбват.
    Тази инициатива е официална и законна и говори за отговорно отношение към земята и тези, които я продават/дават под наем. Ако нещо не им харесва на дошло.

    1. Какво лошо наистина?Никой не казва,че ограничава собствениците на земи да отидат в офиса на фирмата,придружени от свои консултанти/агрономи,адвокати/.Така ще могат правилно да преценяват това,което им предлагат от Агрион.Сега дали е по-добре,като “велики арендатори” с гръмки имена,като”Октопод”например,нощем на тъмно разорават и малките земици на селяните,че и общинските землени пътища,които осигуряват достъпа до тези земици и нищо не плащат.А какво става сега с така наречените”бели петна”/земи с неизвестен собственик,за които трябва да се плаща на Общината/,като и те са разорани и завладени от същите псевдоарендатори?Хареса ми заявлението на Агрион,че в офисите им всеки ще може да разбере къде точно в масива на земеделските земи се намира имота му и кой в момента го е завладял.Нещо ,което в момента законово оправомощените за това държавни и общински структури не правят и са се изпокрили в миши дупки,сакън да не засегнат нечии”велики” интереси,като дадат конкретна информация на истинския собственик на земята.

    2. Защо ли се разправям със служители на фирмата? Да ви кажа само, че разликата между Октоподите, Агрионите и всички “велики” инвеститори от офшорен тип е в количеството лустросан имидж и лъскавите офиси.
      Откъде се вадят стотици милиони за инвестиции? Спестявали от закуски.
      Чии са парите? На мама и тате.
      А те от кого ги взели? От стринката на лелинчо му, дето преди 10год. теглила потребителски кредит да си купи пералня, а сега бачка в хоремага.

      Големи хора сме и на “законни” приказки не се връзваме. Не и в държава, в която законите се коват по поръчка, а не по необходимост

  3. За Бога братя – не продавайте! За 10мин. Гугъл дава отговори откъде идва Агрион, ако ви мързи да ровите чак толкоз: Агрион=
    Уинслоу ленд инвест
    Агро финанс
    Лимекс
    Спетема
    Омега Агро Инвест
    Толалт
    Окош консулт
    Винпром Пещера /със сигурност има и други/

    След като хукнете да си подарявате земята в замяна на жълти стотинки, за да си платите сметките, в никакъв случай не се питайте:
    Кой плаща сметката накрая?
    Откъде са милиардите?
    Защо живеете все по-зле?

    Ама как са се тропнали и двамата ни първи мъже Областен и Кмет…..

  4. Продaй си земятa бългaрино и стaни роб. Продaй и мaйкa си и бaщa си зa дa изкaрaш деня сит

  5. Щом е безплатно, с удоволствие бих се възползвала

    1. Няма нищо безплатно в този живот. Накрая сметките все ни излизат солени

Comments are closed.