tomislav2702141Томислав Дончев, Мария Габриел и Лиляна Павлова са номинациите на общинските структури на ПП ГЕРБ в Ловеч и Троян за предстоящите евроизбори през май. Те бяха издигнати на проведените вече събрания на общинските организации.  

Право да бъде избиран за член на Европейския парламент има всеки български гражданин, който е навършил 21 години към изборния ден, има постоянен адрес в Република България, живял е постоянно най-малко през последните две години в страната или друга страна-член на Европейския съюз, няма гражданство в държава извън ЕС и не е поставен под запрещение.

M.GabrielДа бъде избран право има и всеки гражданин на държава-член на ЕС, който не е български гражданин, ако отговаря на същите условия и с писмена декларация е заявил желанието си.

Мария Габриел е действащ евродепутат. През последните две години тя посети област Ловеч няколко пъти като проведе срещи със земеделски производители по покана на областния управител, посети и се запозна с работата на ИПЖЗ в Троян, участва в дискусия с общински съветници на тема „Омбудсман”, проведе открит урок в Езиковата гимназия, където представи възможностите пред младите хора за обучение в ЕС и реализация по различни европейски програми. Мария Габриел включи област Ловеч в провеждания от нея конкурс на европейска тематика. За двете години, през които деца от областта имаха възможност да се представят в него, се включиха над 230 деца от всички общини, десетки от тях бяха наградени, трима от участниците получиха годишна стипендия, за да развиват талантите си, а общо 17 деца пътуваха до Брюксел, за да се запознаят с дейността на европейските институции и разгледат европейската столица.

lilianapavlova27022141Томислав Дончев и Лиляна Павлова бяха номинирани като най-успешните министри от кабинета Борисов, личности с висока обществена подкрепа и отлична репутация в европейските институции. Всеобщо бе мнението, че те са политици и експерти, които най-добре биха защитавали българските интереси в Европейския парламент.

До края на седмицата във всички общини в областта ще бъдат проведени събранията на общинските организации.

5 коментара

  1. kukuriak, айде като си гербер, нали сте честни и принципни, кажи ми как се казваш. Нека за да преценя дали си гербер или трол.
    Тва полтическите тролове сте много кухи. Плащат ви с наши пари да лъжете, но и тва го правите прозрачно и неграмотно.
    А ся, че пишеш че си гербер или не си, що си мислиш, че баламурниците ще се вържат. със същия успех може да напишеш че си горов, минчо или който си решиш.
    Като сте отворени, пишете от профилите си в фейса. тогава ще се знае 🙂

  2. kukuriak, ти си „гербер“, точно толкова, колкото и милко недялков е областен от квотата на бсп, ха, хаааа, ха

  3. Какво са направили, за да се подобри животът в нашия край или малко макар и нещо по-различно от това, което е в момента, че да ги избираме Лиляна Павлова и Томислав Дончев? За Мария Габриел няма проблем. Просто нямат шанс. Искам да кажа, че съм “гербер”

  4. Не съм “гербер”,но що за възпитание е това?!Хората на снимките горе са със степени напред от автора.”Тогава защо пишат така брутално,Джон?Идиоти,сър,закръглени идиоти!”

  5. Какъв е този шум на улицата, Джон?
    – Гей парад, сър.
    – И какво искат?
    – Еднополова любов, сър.
    – И кой им забранява, Джон?
    – Никой, сър.
    – Тогава защо крещят?
    – Педераси, сър. . .

Comments are closed.