mrak1301161Иво Райнов

Вчера показно пребиха младеж във Враца. Просто там се случи, но би могло да бъде във всеки български град.

Две уж човешки същества пребиват до смърт друго човешко същество. Жестоките братя се проявиха във Враца, но подобни гамени живеят във всеки български град.

Десетки свидетели не се притекоха на помощ. Лошият късмет се падна на Враца, но същите бездушници ги има във всеки български град.

Цинично снимат убийството и после качват снимки във фейсбук и медии. Сеирджиите са от Враца, но такива циници обикалят по улиците на всеки български град.

Кметът, който само преди месец е стъпвал по гърбовете на хората за да бъде избран признава, че градът му е обсебен от беззаконие. Нещастникът е от Враца, но подобни жалки кметове управляват много български градове.

Единият от биячите е криминално проявен, но няма респект към полиция и закон, щом си позволява публична екзекуция. Този убиец е врачанин, но престъпниците не се страхуват от закон и власт във всеки български град.

Прокуратурата ги обвинява биячите в непредумишлено убийство след лека телесна повреда. Така се гаври врачанската прокуратура, но подобна мерзост е стил на прокуратурата навсякъде в България.

Това не е Враца. Това е България. Една разпаднала се държава, където хората са дегенерирали до примати, гражданите са се снишили до безучастни свидетели, моралните ценности са удавени от сеира, законът слугува на престъпници.

1 коментар

  1. Нещо не видях възмущение от местните активисти в ловешките медии при катастрофите на чедата на мутри и псевдополитици по улиците на града.
    Кога сме искрени, господа-товарищи?

Comments are closed.