police2204131Павлин Иванов

От ОДМВР Ловеч потвърдиха за „Ловеч днес“ информацията на наши читатели за тежка катастрофа с пострадал край Ловеч. Инцидентът е станал към 17.10 часа в близост до разклона за село Хлевене по пътя Ловеч –Троян.

По първоначална информация, пешеходец се е движил по пътното платно. Автомобил излизащ от десният завой вероятно е видял много късно човека и го е блъснал. В първият автомобил веднага след удара се блъска втора кола.

Пострадалият пешеходец е бил възрастен и след инцидента е откаран веднага в Спешна помощ на ловешката болница. Видимо я нямал счупвания, но към момента нямаме подробна информация за неговото състояние.

Двама шофьори участници във верижната катастрофа са тествани за алкохол, като не е установена употреба и пробите им са отрицателни.

Очаквайте утре повече информация

6 коментара

  1. Не единия,а и двамата са от тайните
    служби.Камионът натоварен с
    40 до 50 куб.дърва се е движел със
    120 км/ч.Тези 30 годишни супер
    автомобили са развили
    свръхзвукова скорост и изпреварвайки
    камионът са налетели на нищо не
    подозиращия 80 годишен шизофреничен
    самоубиец на когото това е поредния
    такъв случай и сигурно не последния.
    Само се молете господине при следващия
    такъв случай Вие да не се окажете в
    ролята на някой от тези супер герои
    (МИЛИЦИОНЕРИ)

    1. Вие госпожице не се притеснявайте за хората които си спазват правилника и да оправдавате Джигитите на пътя .Камиона се движеше с разрешените му 90км/ч а вие ми отговорете каква скорост позволява закона на 30 годишните супер автомобили, че да го изпреварват. Само се молете от много лаене и злоба да не хванете БЯС.

  2. Не е Ловеч-Троян , а е Троян-Ловеч . Не е близо до Хлевене , а е близо до Сливек . Не е десен завой , а е права отсечка и ДА нямаше как да видят пешеходеца щото и Астрата и Аудито си мериха пиш…….те и изпреварваха камион с дърва и щом информацията ви е толкова дезинформирана значи най-вероятно някой от тези двамата ще да е МИЛИЦИОНЕР.

  3. Бре кой ли го е грижа за безопасността? Като няма кой да контролира карат колкото могат а на това място няма видимост.

  4. To da beshe samo tam… ami uchastucite s “kameri” kudeto ush gi ima apuk nqma..karat kato nenormalni ,pone patrulki da imashe ama to i tova nqma

  5. Разклона за Хлевене,Сливек,складове МВР и др. винаги се нарушава от шофьорите на всички МПС.Свидетел съм на това,когата пътувам в този участък.90% от шофьорите са джигити в учазтъка от Ловеч до разклона на Казачево.Присъствието на КАТ в този участък е мижаво.

Comments are closed.