Тежка катастрофа  затвори за часове пътя  Ловеч-Троян – от кръстовището с общинския път за с. Българене до кръстовището с общинския път за с. Добродан,като  обходният маршрут в двете посоки бе Българене-Стефаново-Врабево-Добродан.

23-годишен мъж от Ловеч, управлявал „Алфа Ромео“, се е ударил в камион в участъка между селата Лешница и Абланица, съобщиха от ОД на МВР в Ловеч. Останал е заклещен в автомобила.

Той е откаран в много тежко състояние в болницата в Ловеч. Бил е с множество комбинирани травми, но водеща за състоянието му е била черепно-мозъчна травма. Пострадалият по-късно е бил транспортиран в Неврохирургична клиника в Плевен, съобщиха от болничното заведение. Изясняват се причините, довели до тежкия инцидент.

9 коментара

  1. Emi az putuvah po toq put v 04:00 sutrinta kogato temperaturite sa mnogo po niski i putq si beshe suvsem dobre

  2. Какви сте такива всички хора да обсъждате, и ругаете…отстрани е лесно ,когато не се е случило във вашите къщи! Засрааме те се…. бъдете съпричастни първо, без значение причината кой е винове, питайте нужда има ли от кръв нещо друго и т.н. младо момче е все пак не заслужава да участва в тежка катастрофа!!! А замислихте ли се приятелите, приятелката му или баща му как са съсипани и приятно ли ще ви е вашия близък да е на неговъо място и да ви слуша глупости !!!!!

    1. За съжаление така е вродено в огромната част от хората ,по цялата Земя ,не само в България ,не само в Европа,да се замислят за БОЛКАТА ,ЗА УЖАСЪТ ОТ СМЪРТТА ,само тогава ,когато те или техни най-близки роднини са пряко изложени на опасността от непоносими страдания или умиране….Но запомнете не предстои на НИКОЙ ,НИКОЙ НА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ЗЕМЯ ,който е роден или комуто предстои да бъде роден ,да се изплъзне без да умре …Дори и да се изплъзне човек и да не умре при пътна или каквато и да било злополука ,дори и да не е от онези ,които ще бъдат заклани заловещо от някой скитащ Ромо-индо-циганин или Араб на улицата ,дори да не е от онези ,които ще умрат неочаквано овъглени от светкавица ,ухапани от отровна змия ,отнесени от наводнение ,премазани при земетресение …дори да е от онези щастливци ,които ще доживеят в добро здраве до 90-100 години ,накрая пак СМЪРТТА ще дойде за него ,защото самото му тяло ще го предаде…Така ,че ,хора няма оттърване от СМЪРТТА,така ,че ще проявявате  безкрайно и преднамерено злорадство при новината за гибелта на други хора или пък обратното , ще сте напълно съпричастни душевно и поведенчески към чуждата болка,опустошителна смръб и с гибел , независимо от всичко ,накрая пак ще ви поеме Д-р Участ Дълбокгробова ,но не за да ви лекува да живеете безкрайно ….а за да ви премахне завинаги от този прекрасен бял свят ,от този прекрасен живот ,да ,защото и най-обикновеничкият човешки животец е хиляди пъти за предпочитане пред Смъртта ….ще го разбере всеки един това ,но едва ,когато вече е твърдо късно да оценит стойността на живота си….

  3. Моля, спрете с глупавите подмятания че се е карало бързо.Незнаете нищо.Спрете да натоварвате семейството му още повече с глупости. Момчето исемейството са ми много близки и нещата не са така както ги говорите.Моля спрете и по добресе помолете това да не сеслучва на никой и момчето да се оправи.

  4. Този път доооста се изложихте с почистването !

  5. Причините са пределно ясни.Минавахот там преди катастрофата.Непочистено,поледено и неопесъчено.”Готовност за зимата”?! Според Л.Павлова!

Comments are closed.