PREVIEW_Billboards_elementsТеатър от професионалисти, а не от кандидат-депутати подариха ГЕРБ и Николай Нанков на Априлци. Читалищният салон в кв. Ново село се оказа тесен да побере всички приятели и симпатизанти на ГЕРБ, дошли да се срещнат с изкуството и любимите си актьори Искра Радева, Антон Радичев, Цветана Горкиева и Благой Пойчев в пиесата „Квартет за двама”.

Преди да се потопят в магията на театралното изкуство, хората разговаряха с Нанков, който бе най-младият областен управител, после един от най-младите в правителството на ГЕРБ като зам.-министър на регионалното развитие, а днес и най-младият кандидат за народен представител в листата на ПП ГЕРБ Ловеч. Неговите съграждани не скриваха удоволствието си, че той е сред тях и разговарят както за важните политически неща, така и приятелски да побъбрят под Мара Гидик.

„Не ни трябва тук предизборна агитация, ние знаем какво да правим на 12 май, никой и никога не е правил за града повече, а знаем и откога са ни ниски пенсиите, не от вчера или от 4 години”, каза възрастен човек, дошъл да види представлението.  

„През последната година само над 5 млн. лв влязоха в Априлци по няколко проекта. При активността на кмета на общината, който също е от ГЕРБ, сами виждате как се преобразява нашия град. За да продължава да се разхубавява и развива трябва отново ГЕРБ да е начело на държавата. Това е истината и в това вие точно няма нужда да бъдете убеждавани, защото Априлци вече има един от най-красивите паркове в областта, цялата община вече има ново улично осветление, а новият път, по който се влиза в града, е празник за всеки, който редовно е пътувал насам и вижда разликата, а всичко това се случи с правителството на ГЕРБ”, обясняваше Нанков на хората пред читалището.  

„Всичко това е полезно за вас – жителите на общината, но е важно и за нашите гости – туристите, които пълнят хотелите и къщите за гости. Бъдещето на Априлци е в туризма, той ще даде и работните места за града. Преди това обаче ние с вас трябва да свършим още неща, за които Европа ни дава достатъчно средства, а аз съм готов да работя така че част от тези пари да дойдат именно тук, в родния ми град, в най-красивия град за мен”, беше искрен Николай Нанков.

Той подчерта, че има още много работа – „трябва да се рехабилитират пътищата, трябва и ще се погрижим за децата, като направим с кмета нови детски площадки във всеки квартал, трябва да направим пътя към хижа „Тъжа”, трябва да създаваме туристически продукт и да привличаме целогодишно туристи от близо и далеч, трябва да съхраним културно-историческото ни наследство – църквите, вече се ремонтират две от тях, трябва да се погрижим за онези, които имат нужда от помощ, за децата, които искаме да останат тук, в Априлци, трябва и ние от ГЕРБ ще продължим както и досега да подпомагаме развитието на местните читалища като средища за запазване и създаване на самобитна култура и духовно общуване на априлчани и гостите ни, трябва и ще продължим да поддържаме културните паметници и изключителната ни природа, за да я оставим на поколенията след нас”, обясняваше още на съгражданите си най-младият кандидат за парламента от ГЕРБ в областта.

„Но за да се случи всичко това, за да можем и в бъдеще да помагаме както и досега, първо трябва да не допуснем да ни лъжат, да ни манипулират, да ни хвърлят прах в очите с обещания, които никога не могат да се изпълнят – нещо, което е запазената марка на БСП. И второ – на 12 май да гласуваме с номер 15 в бюлетината. Защото само тогава хубавите новини за Априлци ще бъдат ежедневие – аз съм вашият гарант за това, защото съм от Априлци, защото тук са моите родители и приятели, защото всеки свободен миг съм тук и защото имам волята, както и всички от нашата листа, да работя за вас, за развитието на област Ловеч”, призова още хората Николай Нанков.

А те, жителите на община Априлци, знаят, че той може и прави всичко за този край, доказал го е през последните 4 години, знаят, че ще продължи да работи и в бъдеще за област Ловеч, защото и в момента след като беше във властта, той е с тях и ги гледа в очите. Затова и аплодисментите взривиха залата, когато актьорите му благодариха за предоставената възможност да се представят пред жителите на Априлци.

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

1 коментар

Comments are closed.